• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
shotik - майстор
В кое населено място е този телефон ? Ако е за София може да го взема за една възрастна жена ,виждам ,че има сравнително голям екран.Изписва ли номерата на тези ,които се обаждат ?
m_markovski - специалист
Телефонът е в София, но се ползваше в Родопите. Ако искаш можеш да го вземеш и да пробваш.
Има указател, но не знам за колко номера, изписва името/номера на избиращия/избирания.
kuger - майстор
Този телефон не е ли собственост на Виваком?
При мен на село е същия, но не съм го пробвал с друга СИМ.
stonesour - специалист
huawei и е собственост на виваком.
би трябвало да работи само с техни карти.
profesionalist_wood - майстор
m_markovski написа:
Подарявам телефона от снимката - работи със сим карта на Виваком, има вградена батерия.
Ако няма интерес до 10 декември, телефонът заминава в за рециклиране.
Ааааа не е много читав,в смисъл при буксите на слушалката няма добър контакт и много прекъсва. Е,доста нерви изкарах по тоя китайски боклук. Вече счупих 2 телефона като ги хвърлях от яд на земята :-D всичко ставаше на парчета,последния го запратих със сила в огнището и БААААМ! в жарта :-D :lol:

Нервничък съм какво да се прави :roll:
kuger - майстор
Неговата карта работи с всеки некодиран телефон, но само в обсега на клетката, за която е "женен", пробвано.
Телефона не е лош, работи на изправна батерия минимум седмица. Нямам си на понятие подаряващия дали няма да си има проблем с Виваком. До колкото знам, отказващите се от услугите на телефонния пост, тук на село, връщат телефоните.
Да добавя, нямам нищо против подаряването му, само да не предизвика проблеми.
kuger - майстор
profesionalist_wood написа:
m_markovski написа:
Подарявам телефона от снимката - работи със сим карта на Виваком, има вградена батерия.
Ако няма интерес до 10 декември, телефонът заминава в за рециклиране.
Ааааа не е много читав,в смисъл при буксите на слушалката няма добър контакт и много прекъсва. Е,доста нерви изкарах по тоя китайски боклук. Вече счупих 2 телефона като ги хвърлях от яд на земята :-D всичко ставаше на парчета,последния го запратих със сила в огнището и БААААМ! в жарта :-D :lol:

Нервничък съм какво да се прави :roll:
Проблема се решава с кабел слушалка за около 2 лв.
Да си кажа, проблема при този вид връзка /стационарен, със СИМ/ по-скоро е от мрежата, не от телефона.
m_markovski - специалист
m_markovski написа:
Подарявам телефона от снимката....
Телефонът замина.
KingLin - майстор
Подарявам работещ мастилноПлюен принтер HP Deskjet 930C. Само дето не мога да му намеря захранващия кабелак ама не е проблем щото входа си му е от 100 до 240 (няма траф на кабела). Буксата е е от ТОЗИ тип. Няма касети. За Варна давам веднага. Мога да го докарам и до някой от големите градове наоколо ама не знам кога ще се случи.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: