Един колега тормозеше колежките да му изпекат баница, ама да е замесена със сълзи! 

Че на моята има програма за по изпечен и я ползвахме нея за да има по дебела и по изпечена коричка. На стандартната не ни харесваше щото почти я няма.Благодаря за бързия отговор. Би ли споделил марка и модел на хлебопекарната.
atanasov2004 написа:Дали древните са ползвали хлебопекарна за хляба от лимец, просто си питам.Ми, не се питай
hadjiivanov написа:Здравейте, колеги. Моля, споделете опит за хлебопекарните относно дебелината на кората на хляба. Има ли функция или възможност да става тънка кора (като на болшинството купешки хлябове) или става от по-дебелите кори (като купешките хлябове в чието наименование често присъства името "ръчен"). Предварително благодаря.Ако печеш с по-малко количество тесто какво се получава с кората?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: