Мечтата на всяка домакиня
volero - специалист
Кухнята която направих благодарение на темите в този форум без да съм се занимавал абсолютно никога с подобна дейност! Качвам малко снимки на процеса и крайния резултат!

Прикачен файл

20140621_222156.jpg
20140621_222156.jpg (54.29 KиБ) Видяна 2927 пъти

Прикачен файл

20140621_222125.jpg
20140621_222125.jpg (50.08 KиБ) Видяна 2927 пъти

Прикачен файл

20140430_175124.jpg
20140430_175124.jpg (56.23 KиБ) Видяна 2927 пъти

Прикачен файл

20140423_161444.jpg
20140423_161444.jpg (62.67 KиБ) Видяна 2927 пъти
volero - специалист
Ще се радвам ако мога да помогна на някой с направата на кухня или нещо друго както на мен форума ми помогна, мислех да описвам стъпка по стъпка процеса на работа но ми се струва твърде дълго и може би няма да стане ясно на никого ако мога да помогна на някой да пита, най малкото съм събрал доста инфо от форума!
ZEDYCUS - майстор
=D> Добре е станала.
А защо се разминават дръжките на тясната врата отстрани на аспирацията. Аспирацията можеше да я направиш наравно с дъното на шкафа, сега ще е добре да сложиш от ал. ъгли да скриеш винтовете, няма и да се раздуват страниците от влагата от готвенето. Комина можеше да се облече с плоскоти за да не свети фугата. :partyman:
radius - майстор
Изглежда много добре, и аз ще покажа скоро моето творение.
Само контакта над мивката, според мен не трябва да е там.
volero - специалист
Напълно си прав за аспиратора и аз го отбелязвам като грешка както и много други , но като проектирах кухнята не беше купен аспиратора и аз предвидих за доста по дебел аспиратор.
prascho - майстор
Аз се колебая дали да не си направя кухнята сам. Искам да попитам - ти минификсове ли ползва за сглобките или с видии работи?
volero - специалист
Ами според мен ако имаш желание и си упорит ще се справиш по добре от купените модули или от евтините по поръчка най малко защото сам ще си сложиш хубави панти и механизми, а не най-евтините каквито ползват, не говоря за скъпите майстори на който не можеш да намериш недостатък, но наистина излиза доста скъпо при тях! Аз сглобявах с видий само на едни място сложих минификс, но не стана ъгъла по най-добрия начин защото нямах шаблон който струва към 50-60 лв, но видийте не се виждат само ако имаш краен шкаф но има вътрешни ъгълчета или капачки на видийте така че това да не те притеснява
radius - майстор
Има и дибли за крайните шкафове. Все пак една кухня не се налага да се разглобява.
volero - специалист
Напълно си прав за диблите но и те трудно се пасват ако нямаш шаблон за дибли и минификс аз пробвах с центърчета да белязвам, но крайния резултат не ми хареса !

Тема "Новата ми кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: