sozi написа:Да споделя и аз един проблем.По горе го бях описал печката гаснеше и изписваше че се включва защита от прегряване .Първо мислех че външния датчик понеже се опира в итонг който се нагрява и спира печката :проба: обаче ядец не беше от това , след още няколко спирания и промени от моя страна май се оказа от настройките на водната помпа .При мен беше настроено да се включва при достигане на 50 градуса и когато намалях температурата на водата на 45 градуса печката гаснеше .Сега направих помпата на 45 градуса и от 3 дена няма проблеми.За тия печки май трябва да имаш изкаран ПУЦКолега не е от водната помпа-гарантирам.Няма нищо общо.Alarm 7 е от разхерметизирване или от вентилатора за димни газове.![]()
Забелязвам ,че се появява при колеги със отпимални настройки на пелети и въздух(включително и при мен няколко пъти вече)
според мен е от вентилатора,при ниски стойности променя параметри или дава грешка от запушване.
Единствено колегата chungata не се е оплакал от този проблем засега.Да сподели ако и при него е ставало.
Поздрави