• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Svezar - специалист
Предлагам в тази тема да се качва снимков материал относно това как изглеждат котлите ни /отвън и отвътре/ и коментари свързани с подържането им ! Например мен днес след като си купих прахосмукачка за пепел от Лидъла ми дойде муза за почистване хванах телената четка и отстраних последните остатъци от въглищната мизерия на моя De Dietrich обработени вече от пелетната горелка и ето резултата,разбрах как се чувстват миньорите след смяна, но от тук нататък само ще осмуквам пепелта :supz:
Изображение
Изображение

а тук вече съм наредил желязото за забавяне на изходящите газове тип свободно съчинение но има ефект :wink:
Изображение
Изображение
pipilica - майстор
Браво, екстра си го лъснал за фотосесията.
Хубава тема може да се заформи, дано и други пуснат снимки, аз лично имах подобна идея но ти ме изпревари, тия дни ще го снимам и моя, обаче няма да се смеете много.
LazarGanev - "Велик майстор"
Добре се е усмихнал котела за снимката, пожелавам да е винаги така усмихнат, а не начумерен и отрупан с катрани или пепел :)
Последна промяна от LazarGanev на пет дек 05, 2014 8:33 am, променено общо 1 път.
Ruseff - специалист
Евалла,колега,браво.После защо ние не можем да хванем КПД-то-щот, не чистим :-D .Ама бива да ги покажем и такива,каквито ги ползваме постоянно.Предлагам да има и приз-Най-мръсен котел :lol:
jorkataG - специалист
Ей за това място ще се боря - най-накатранен котел :-D. :-D :-D
Ruseff - специалист
jorkataG написа:
Ей за това място ще се боря - най-накатранен котел :-D. :-D :-D
Май кандидатите ше сме доста,ха ха.Блазе му на колегата-с такава чистота не го гонят из къщи с точилката.Мойта все ми пили мозъка и иска да ме праща в котелното да спя,ма......цата и :-D
jorkataG - специалист
Малко спам ама требе да се зададат критерии за конкурсите "Най чист котел" и "Най мръсен котел" :-D :-D :-D :-D
pipilica - майстор
Пухкавите сажди приемат ли се за мръсотия, ако да съм спечелил приза за най-мръсен котел.
jorkataG - специалист
pipilica написа:
Пухкавите сажди приемат ли се за мръсотия, ако да съм спечелил приза за най-мръсен котел.
Може ама отзад напред. Освен саждите и лепкава гняс требе да имаш щото аз и от двете имам. Ама само как гори тая лепкавата гняс :-D :-D :-D :-D .
jabata - специалист
Тази черна гняс, гори много хубаво, ама и трябва да се внимава много. Защото запали ли се, тази черна лепкава гняс, може да запали всичко по пътя си, и тогава .... :axe:
  • 1
  • 2

Тема "Я да си видим...котлите :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: