• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
kuger - майстор
Току що навити!
Прикачен файл:
DSC00085 (1728 x 1296).jpg
Сега ли да ги пращам, или да изчакаме готова продукция :-D
ZELMER-а се представи отлично. И при меленето и при пълненето!
Последна промяна от kuger на чет дек 04, 2014 9:53 pm, променено общо 1 път.
Чираче - майстор
Безплатна дегустация на вино, ракия и мезета с материали на клиента!!!
Kasap - специалист
Чираче написа:
Безплатна дегустация на вино, ракия и мезета с материали на клиента!!!
Стига правил дъмпинг, че ще те докладвам за модерилка! :axe:
kuger - майстор
Чираче написа:
Безплатна дегустация на вино, ракия и мезета с материали на клиента!!!
Еее, много станахте мераклиите, ми поизпотете се малко! Мъж и да си поиска от жена трябва да се поозори.
КИМИ - специалист
kuger написа:
Току що навити!
kuger,
браво- аз не се престраших да скоча тая зима с 10 кила мляно,
направих само сушен врат и успях,
догодина ще ти пиша за подробен инструктаж за твойто мезе, може и тая зима, но братоци,
живея на 100 (стО!) метра от Балкана вертикална граница над мене, а не съм го виждал от 10 октомври, вече и жените и кучетата и мачките ми се виждат нереални,
ебаси и мъглата.
kuger - майстор
При вас мъгла, при нас дъжд ни издави, подгизнахме :o
До като съм на село ще ги държа в къщи, имам студено помещение. Навън е много влажно, а и синигерите само това чакат.
В Бургас ще са на терасата, но скрити от погледи птичи :) и изложени на морска влага.
До догодина има много време и сега може, само кажи.
jorkataG - специалист
Ей стига сте плагиатствали.
Аз пръв поисках то сега от толкова мераклии нищо нема да стане направо неам думи. :-D :-D :-D :-D
jinio - специалист
Днес един приятел ми предложи изрезки 80% месо и 20% сланина на цена от 4,80 и плешка обелена без кост и сланина на 6,00 лева. Питането ми е от кое да взема за суджуци според вас?
kuger - майстор
jinio написа:
Днес един приятел ми предложи изрезки 80% месо и 20% сланина на цена от 4,80 и плешка обелена без кост и сланина на 6,00 лева. Питането ми е от кое да взема за суджуци според вас?
Изрезките и плешката /по биваше бут/, в съотношение 1:5. Но си трябва и телешко, иначе ще станат много мазни, а и няма да изсъхнат.
Сланината не я долюбвам в луканката, когато купувах свинското гледам и други, като мен я заобикаляха.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: