Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
VLADO66 - майстор
chuklev написа:
Привет колеги

за да не отварям нова тема и мен ме интересуват мнения за TV,
аз наблюдавам https://zora.bg/finlux/42flyr274sc-smart/26746
какво ще кажете за този телевизор или ако можете да предложите друга марка с тоя размер на екрана/или повече :)/ но и на тази цена :)
ще следя темата с интерес.

Благодаря предварително
За тия пари е добре,бих дал още 160 лв. за 50 инчовия, и още 50лв. за удължаване на гаранцията до 5г. 400 херца всъщност са 100 :wink:
vk - специалист
И аз четох, че Philips са продали правата на някаква тайванска фирма(TP Vision) да прави телевизори с марката Philips. Първо са направили смесена фирма 70:30% , а после са продали и тези 30%. Ето две статии, ако на някой му е интересно.
Изображение, Изображение
onkelabg - специалист
angel_ov написа:
Пак съм аз :)
Нещо за този :? http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... 60E-3D-LED
Имам шарп но по малкия сьбрат 39инча- и за сега сьм доволен. Единствено,че при мен нямаше 3д-очила :axe: а при теб ги има.
vk - специалист
sharp и аз съм чувал само най-добри отзиви. Най-добрите LCD матрици ги прави Sharp.
Сега след някоя друга година ще чакаме да излезат OLED екраните, по скоро да им поевтинеят цените, та да станат по масови.
ditronix - специалист
И защо не трябва да се купува техника от МЕТРО? Аз пък купувам от времем на време и нямам проблеми. Още си работи у дома един хладилник ALASKA. Купих го от МЕТРО Русе преди не помня колко години- във Варна отвориха магазина 3 години по-късно.И сега тоя хладилник като включва или работи- компресора му изобщо не се чува! Купих телевизор WATSON -нямах тогава много пари, а се налагаше. 5 години гаранция. Оказа се най-добрият CRT телевизор, който съм имал и съм гладал май изобщо. Вече 10 години си работи бе проблем , само един позистор съм сменял. Микровълнова фурна-ALASKA. Повече от 10 години си работи без проблем. Купихме лаптоп на жена ми преди 7-8 години- не се изключва изобщо (тя е лекарка). Веднъж съм чистил вентилатора. Хайде сега ми дайте поне един аргумент да не купувам от МЕТРО! Издънки има навсякъде, така че нещата опират и до късмет. За TV PHILIPS съм съгласен- надути цветове, неестествено изображение. Също като при LG и SAMSUNG :-D За мен най-добрият избор за такъв размер е плазма. Малко по-висок разход на енергия, но пък много по-добро изображение! Ама много! Естественият избор е PANASONIC. Поне за мен това не подлежи на съмнение.
velas - специалист
Не говорим за Китайските (корабните) марки, те са си достатъчно евтини...въпрос на избор. Става въпрос за всеизвестните марки и модели. Причината да са по-евтини в Метро не е по-малката надценка а това, че нямат почти нищо общо с близнака си в техно-магазина... "...произведено за Метро..." :wink:
ditronix - специалист
Да бе, SAMSUNG сигурно ще оставят ей тъй някой да се еб...ва с марката. Или PANASONIC. Корабни, влакови или велосипедни, уредите им си работят , и то перфектно! Пък който иска да си купува каквото иска и после да го влачи по сервизи, за да си търси под вола теленце. Аз на марки не робувам! Може би само и единствено на PANASONIC! :?
angel_ov - специалист
ditronix написа:
Естественият избор е PANASONIC. Поне за мен това не подлежи на съмнение.
Е точно от това се притеснявам! В момента гледам на 42" PANASONIC плазма и ми покрива от всякъде критериите за картина, ако сменя марката и мина на по-голям екран дали няма да се разочаровам.
VLADO66 - майстор
Няма лазочаровал се от по-голям екран,само че посети форум Сетком и се ориентирай за модел,а също така и за първоначалната разработка на плазмените панели

Тема "Мнение за TV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: