• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Allan - специалист
здравейте
не знам дали това е раздела

искам да попитам дали може да се намери допълнителен усилвател за радиочестоти на плеъра на колата може и да е някъкъв комплект за сглобяване, стига да върши работа.
искам радиото да хваща повече станции с по ясен и силен сигнал, както когато е имал фабричен плеър.
sstefanov - майстор
Това се прави с по-хубава антена.
Allan - специалист
мерси
значи не ми трябва усилвател а по хубава антена (каква и откъде) за астра.
поздрави
Allan написа:
мерси
значи не ми трябва усилвател а по хубава антена (каква и откъде) за астра.
поздрави
За астрата е най-важно първо да се провери дали антената е на ред, пък после да се мисли за друга.Ако е здрава,пробвай на друга кола.Може радиФцето да е калпаво.Имам някакъв спомен, че продаваха и активни антени.
Junak - майстор
Антената до задното стъкло ли е?
Allan - специалист
да антената е над задното стъкло
става въпрос за астра ф комби.
Един колега в друга тема е написал че е прекарал многожичен кабел около задната врата, мисля да пробвам.
Junak - майстор
100% е с усилвател. Провери му захранването. Заедно с антената е. От нея трябва да тръгват антенен и захранващ кабел.
Allan - специалист
Този усилвател до антената ли е или до плеъра че не го разбрах добре.
значи да търся коаксиален кабел и отделно до него захранващ.
П.П. Да ли мога да прекарам нов коаксиален кабел от плеъра до антената.
Junak - майстор
В корпуса на самата антена. На тавана в купето трябва да има едно капаче, точно под антената. Отвори го и там виж какви кабели има.
Май нещо ни будалаш..с антената на задното стълко.Едва се сдържам да не те питам дъ'л това не са допълнителните стоп светлини.Казах ти, провери дали антената е здрава, ма ти явно си платежоспособен и неразумен.Е, твоя работа, на сила можеш да вземеш, на сила не можеш да дадеш, осбено акъл на шефа.
  • 1
  • 2

Тема "авторадиоусилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: