Всички въпроси за вилата.
hhhristov - напреднал
Ще изчакаме отзива другата седмица...
Основна грешка според мен - като се купува такава машинарийка е хубаво да се натовари с работа следващите 2 дни - та ако има грижа или повреда да се върне до 3-тия ден - заменят я директно - инак почва едно влачене по сервизииии.... ;)
Трябваше да я купиш в петък и съб и нед - яко оран хихи ;)
diksilend - специалист
бяха на промоциа от 800 на 600 лв.Нямаше време за отлагане.Бройките бяха ограничени :?:
diksilend - специалист
супер става стая техника това с магарета и коне е вятар работа.не иска ни вода ни храна.ако някой го интересува нещо по подробно да пита :2thumbs:
hhhristov - напреднал
Как се справя на по-твърди местенца - където не е орано никога? На каква дълбочина "рови"? трудно ли се обръща? Разкажи общо взето впечатленията си....
rusev - специалист
Справя се добре и с неорани повърхности, но трябва да имаш доста здрави ръце, защото подскача насам-натам и пада голяма борба. Ако не си доволен от резултата след първото минаване повтаряш на напреки и си готов.
Моята фрезичка е производство на Спарки "Фема 0,6" и рови до 20-25 сантиметра при махнати стрнични ограничители(наподобяват тави и се поставят отстрани на работните оси).
hhhristov - напреднал
rusev написа:
Справя се добре и с неорани повърхности, но трябва да имаш доста здрави ръце, защото подскача насам-натам и пада голяма борба. Ако не си доволен от резултата след първото минаване повтаряш на напреки и си готов.
Моята фрезичка е производство на Спарки "Фема 0,6" и рови до 20-25 сантиметра при махнати стрнични ограничители(наподобяват тави и се поставят отстрани на работните оси).
Ясно - мерсаж за инфото :)
rusev - специалист
А какви са двигателите на фрезите от Бриколаж и тези, които предлага Петров?
На Спарки е Briggs&Straton
diksilend - специалист
не е много ясно каква точно е марката на двигатела.иначе като цяло се води италианска(GT 500B-2).наистина кадето е по кораво подскача и трябва да се даржи здраво,иначе добре се справя.

двигатела го има като резервна част 340лв.
apis1964 - специалист
tedi1 написа:
Може ли някой да ми даде линк към мотофрези Петров. не можах да ги открия с търсачката.
http://www.maltehagro.bg/BG/index-1.htm
l_grigorov - помощник
Преди около година баща ми си купи един мотоблок на SUBARU. Мисля, че беше 6 или 7 коня. Лошото беше, че няма прикачен инвентар та трябваше да се развъртам с флекса и електрожена :-D . Много добро изпълнение е фрезичката, но съответно и цената и беше сериозна нещо от рода на 1200 лв. Малко ремарке и я разкарва сега къде ли не.

Тема "мотофреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: