Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
Йордан Радичков - Лебеди мои
Един циганин имаше няколко циганчета. Те бяха черни като дявола и мръсни като дявола. Веднъж циганчетата се втурнаха в една локва, почнаха да си играят и да се плакнат в нея и станах тук такаа по-черни от дявола и по-мръсни от дявола.
Излезе старият циганин пред катуна, видя черните и мръсни деца в локвата и възкликна от умиление:
„Лебеди мои!“

И по темата тук така. Събрали се все лаици-телезрители и всеки си хвали неговото цигане ТV
Без технико- професионални аргументи.
И аз да си похваля моите циганета - две с име"Филипс" шест годишни елсидита 42 и 32 по размер. Седем дни седмицата всеки ден по около 15 -16 часа се трудят.Кефят ме/чукам на дърво/
Сонито ми 32-размер и то то се труди по толкова часове всеки ден, но образът му е като на парфюмирана циганка.
Наистина тук не е най подходящото място за да се получи съвет за най добър избор на ТV приемник.
Спомена се вече един уважан сайт за помощ при избор .
angel_ov - специалист
Такааа минах през технополис.
Избора е направен http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... 50E-3D-LED. Много ме разочарова Филипса голяма мъгла и черното е сиво. Очаквах повече от Шарпа, Самсунга http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... 000-3D-LED много добре гледа може би с една идея по-добре от Панасоника, но от към цена не ми се връзва.Без Шарпа бяха изложени един до друг и вървеше една и съща картина. Няма да изневерявам на марката Панасоник :)
velas - специалист
ditronix написа:
Да бе, SAMSUNG сигурно ще оставят ей тъй някой да се еб...ва с марката. Или PANASONIC.
Партидите на Самсунг, Панасоник и пр. не се произвеждат в заводите майки...

Всеки прави каквото иска, според информацията, която има... :wink:
bulhomes2 - майстор
Ми аз давам претърпяна на собствен гръб информация за Панасоник, ма никой не ме ебава. От 6 телевизора от гръмотевица изгоря само панасоника. Той ми е най-голямата плазма. 400 лв му струваше ремонта и 2 месеца чакане. Ако нямах застраховка, едва ли щях да го правя. Имам 2 самсунга, единия е от 95-та година - още си бачкат. Копчетата му се изпочупиха, че остаря пластмасата, ама работи. Май веднъж съм му сменял тунер, върти ми се в главата "хипербанд" - може и да го е нямал. След самсунзите ми е едно Сони, ама не бих повторил. Тунера му вече не бачка, та го ползвам с цифров приемник. Един голдстар (бившето LG) още ми работи от ученическите години (на 42 съм), но минава 2-3 пъти през сервиз, та не го броя за много стока.
alsted - майстор
Темата принципно е изчерпана (поне за автора), та ще си позволя да попитам ... Споменава се опресняването да е повече 100. Не ми звучи някак си убедително това :? Знаем,че при киното 24 кадъра са достатъчни за да виждаме нормално движенията. На моя е 200, но имам едно насичане като в немите филми. Не винаги и не всеки го вижда. Бях чел нещо, че се дължало на някаква индивидуална чувствителност на зрението. Та за избягване на този дефект се вкарвали софтуерно допълнително кадри. Не го възприемам :? За мен проблема е от матрицата. И не броя на обновяванията е проблем, а като че ли забива някак си, понякога. Ще съм благодарен ако някой сподели знания по въпроса!
velas - специалист
Едните херци нямат нищо общо с другите херци...
chuklev - специалист
Никой ли няма с телевизор ФИНЛУКС :)
fikata - майстор
chuklev написа:
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... D0%B0.html
VLADO66 - майстор
chuklev написа:
Аз имам от няколко години и нямам ядове.Картинката е хубава-панела е на LG.
ditronix - специалист
Насичането не зависи от честотата на опресняване, а от времето на реакция на панела! Ей тук е огромното превъзходство на плазмените панели- имат време на реакция в хиляди пъти по-малко от това на LCD/TFT панелите! Отделно от това реалистичните цветове! А и се оказва, че най-напред и в опресняването са отново PANASONIC :-D Kак ги правят тия работи- не мога да проумея :rolleyes: angel_ov, с право се притесняваш! Търси отново плазма, мисля че може да се намери. Ако не- ще се привиква или ще си гледаш стария телевизор. Аз съсм с 37' плазма и понеже защото обаче така или иначе си я гледам отблизо, нямам никакви намерения поне засега да я сменям! Днес минах през МЕТРО, гледах за WATSON 26 или 28'. Имаше само 24. Но аз не бързам, може и някоя промоцийка да излезе, мога и с 24' да мина за морето. :lol:

Тема "Мнение за TV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: