Съпругът ми твърдо е решил,че щом чете вашите съвети ще успее да ни направи кухнята сам
аз обаче не съм сигурна какъв ще е резултата!
Чета и препрочитам форума от месеци и всеки ден се уверявам във вашият професионализъм,
но не е там въпроса
Решил е нашият човек, че сам ще разкрои мебелите и ще ги поръча на фирма да изрежат и окантят плоскостите,
а после сам ще сглобява и ще монтира на стената.
Вярно, че е умно момче и го бива в доста неща,но се притеснявам уж за по-евтино да не би да ни излезе по-скъпо.
Пари определено ще ни трябват (очакваме второто си бебе) и не искам да отиват на вятъра!
Така че ако някой има желание да помага нека се включи в темата.
Ако някой се съгласи да ни направи проекта и да го разкрои до нужните материали
срещу минимално заплащане ще съм Ви много благодарна!
Иска ми се да му помогна някак си на мъжлето- всяка вечер чертае,като луд и той не знае какво
Ако има желаещи ще кача скиците си.

аз обаче не съм сигурна какъв ще е резултата!
Чета и препрочитам форума от месеци и всеки ден се уверявам във вашият професионализъм,
но не е там въпроса

Решил е нашият човек, че сам ще разкрои мебелите и ще ги поръча на фирма да изрежат и окантят плоскостите,
а после сам ще сглобява и ще монтира на стената.
Вярно, че е умно момче и го бива в доста неща,но се притеснявам уж за по-евтино да не би да ни излезе по-скъпо.
Пари определено ще ни трябват (очакваме второто си бебе) и не искам да отиват на вятъра!
Така че ако някой има желание да помага нека се включи в темата.
Ако някой се съгласи да ни направи проекта и да го разкрои до нужните материали
срещу минимално заплащане ще съм Ви много благодарна!
Иска ми се да му помогна някак си на мъжлето- всяка вечер чертае,като луд и той не знае какво

Ако има желаещи ще кача скиците си.
Последна промяна от kristiqni на чет апр 10, 2008 11:52 am, променено общо 2 пъти.