• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
kristiqni - специалист
Съпругът ми твърдо е решил,че щом чете вашите съвети ще успее да ни направи кухнята сам :?:
аз обаче не съм сигурна какъв ще е резултата!
Чета и препрочитам форума от месеци и всеки ден се уверявам във вашият професионализъм,
но не е там въпроса :?
Решил е нашият човек, че сам ще разкрои мебелите и ще ги поръча на фирма да изрежат и окантят плоскостите,
а после сам ще сглобява и ще монтира на стената.
Вярно, че е умно момче и го бива в доста неща,но се притеснявам уж за по-евтино да не би да ни излезе по-скъпо.
Пари определено ще ни трябват (очакваме второто си бебе) и не искам да отиват на вятъра!
Така че ако някой има желание да помага нека се включи в темата.
Ако някой се съгласи да ни направи проекта и да го разкрои до нужните материали
срещу минимално заплащане ще съм Ви много благодарна!
Иска ми се да му помогна някак си на мъжлето- всяка вечер чертае,като луд и той не знае какво :-D
Ако има желаещи ще кача скиците си.
Последна промяна от kristiqni на чет апр 10, 2008 11:52 am, променено общо 2 пъти.
kristiqni - специалист
Това е кухнята.Терасата е усвоена.

Изображение
Последна промяна от kristiqni на нед апр 06, 2008 11:34 am, променено общо 1 път.
kristiqni - специалист
Още един опит за по-ясна скица.
На лявата стена ще има диван с маса и три стола.
Кухнята ще е разположена върху дясната страна и на стената до
вратата-стената граничеща с банята.
Ще има вградена фурна и съдомиялна,ще трябва да се определи и място за хладилника и за микровълновата,
ако остане място и за малко тв няма да е зле.
Надявам се поне да ме насочите към готови модели,
които да пасват на гадното разположение на кухнята.
Последна промяна от kristiqni на чет апр 10, 2008 11:53 am, променено общо 6 пъти.
kristiqni - специалист
Както и да е,направихме си проекта и сега очаквам поне някакви съвети за разкрояването имайки предвид,
че сме новобранци,но инати! :lol:
Последна промяна от kristiqni на съб апр 19, 2008 12:35 am, променено общо 2 пъти.
anmoll - специалист
Ако мога да ти помогна с идеи от един сайт ,който на мене ми помогна/май вече е късно/ :? http://www.mebelcenter.bg/Str2.htm това го пуснах и във "Връзки към интересни сайтове" :)
XpacTa - специалист
kristiqni написа:
Май само сме се заблуждавали в отзивчивостта ВИ!
Добре де, каква е тази злоба. Ако си беше направила труда да се поориентираш в обстановката щеше да видиш че проектите се правят от малък брой хора, които най-вероятно не могат да реагират в рамките на 3-4 дни, да не говорим че никой не е длъжен да ти предоставя безплатен проект.

Аз лично бих ти препоръчал да качиш проекта си и да задаваш конкретни въпроси - така имаш много по-голям шанс да получиш отговори.
anmoll - специалист
Еее, не е злоба :) ,така се е получило,явно в момента никой не е успял.
kristiqni - специалист
Определено не е злоба! Просто се надявах да ми кажете че грешката е в мен и трябва нещо да допълня,
което липсва като инфо по недоизпипаните ми скици.
А безплатно не съм казала! а срещу минимално заплащане.
Че съм неориентирана е ясно,свят ми се зави по цял ден да препрочитам темите за да не питам за вече говорени неща.
Благодарна съм,че ви има все пак и с цялата си мъдрост дори без да искате помагате :lol:
Аз също мога да помогна,но в друга област :)
Последна промяна от kristiqni на чет апр 10, 2008 11:55 am, променено общо 2 пъти.
prascho - майстор
Според мен проблема е в снимките. Направи по-ясна скица на кухнята, на която да се диждат размерите. На кратко опиши как си го представяш помещението и какви уреди желаеш да съдържа.
kristiqni - специалист
Като влизаш в стаята веднага отдясно ще бъде мивката и хладилника с фр.,а на дясната стена на стаята ще бъдат микровълновата и вградената фурна.
На терасата отдясно ще е камината-отплителен котел-ние сме с локално парно,а в ляво ще бъдат аспиратора със плота за вграждане- газ и ток. и газовата бутилка отдолу под тях.
Тази чупка на стаята 35/100 е кумин! Фризера няма да го оставяме,няма място за него и ще го пратим при свекито.евентуално трябва да предвидим шкаф за съдомиялна,която ще си купим по-късно. Друго .... неизяснено... а и контактите са на плота-до мивката ще има два и до микровълновата 2, ключа на лампите е до вратата вдясно.

На този чертеж на мястото на печката е камина при нас,на мястото на хладилника е плот-газ+ток и аспиратора,до кухненската мивка ще е хладилника,а в кухненският бюфет ще бъдат фурната и микровълновата. Какво пропуснах?

Прикачен файл

kitchen_new_792.jpg
Това е от форума!
kitchen_new_792.jpg (18.05 KиБ) Видяна 12859 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Може ли някой да помогне,като проектира кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: