Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
evane написа:
...сме решили да маскираме неравностите с пръскана мазилка. мисля, че със скритото осветление ще дава интересен ефект...
При пръсканата мазилка наистина ще е готин ефекта, НО... дали се замислихте че поради неравната повърхност разсейването на светлината ще е много малко ? Примерно ако осветиш камък с луничка му вадиш релефа и стои яко но луната има силна насочена светлина, докато отразената светлина е нещо друго... иначе браво за ентусиазма и търпението :)
evane - напреднал
здравейте пак :)
ентусиазма ми се изпарява, ама вече ни напред ни назад :axe:
скритото ще обикаля елипсата, ще се ползва за интимно осветление :wink:
а луните ще дават основното. (ако не е достатъчно съм обещала да купя лампа :) ) луничките ще са осем, та моля ако някой може да каже колко адаптора ще трябват, че утре ще идва ел. техника, а аз искам да съм подготвена.
$64EN - специалист
луничките ще са осем, та моля ако някой може да каже колко адаптора ще трябват
зависи колко ватови лунички ще си вземете . примерно ако си вземето по 50 вата една луничка е хубаво да си вземете трафче за 105 вата и да си вържете за него 2 лунички . тъка трафчето няма да се претоварва и щом ще имате 8 лунички ще ви трябват 4 трафчета общо . (тези които съм показал бяха първите които набарах в нета!)
evane - напреднал
абе май направих грешка - луните са по 35W, а транс-рите са 3 по 105W - всичко е на границата и май ще си имам проблеми. а може ли да се слагат луни и от трите вида (сигурно ми е много тъп въпроса, ама абсолютно нищо не разбирам от ел.)
$64EN - специалист
а може ли да се слагат луни и от трите вида

какво имаш впредвид от трите вида? с различна мощност ли? ако питаш дали може да са различни ватове - може
evane - напреднал
ето докъде сме стигнали
Изображение съжалявам за лошото качество.
сетих се (пак) да питам - мога ли да шпакловам винтовете с диспопласт (на лакпром), че имам от нея, или да търся унифлот?
evane - напреднал
здравейте :)
честито на всички именици :)
дайте идея как да облечем трегера и стената под него (в момента трегера стърчи около 15 см, а искам всичко да е равно) - как да сложим профилите? не знам дали въпросът ми е за тази тема, ама имам профили от тавана и хич не ми се дават пари за CW и UW. ще дам снимка ако е нужно.

Тема "определено се нуждая от помощ и компетентно мнение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: