• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
млЕкото се пише с Я
Да не говорим за мултицеД
Ти на училище ходил ли си пич?

Ако ли не, ти е простено де :)
nikolson - майстор
Той от зяпане на гюмовете, де видял, де не видял... :-D
gibson58 - специалист
Фитилчо написа:
млЕкото се пише с Я

Tи голЕм редактор ще дойдеш.Толкоз си умен пък не разбра ,че млЕкото е на диалект (ей така за колорит).А мултицеД просто не съм догледал...Ти предполагам си перфектен и през живота си не си допускал грешка,евала брато :prayer: .По писането ми като цяло на който не му се заяжда може да си даде сметка дали съм го посещавал училището .
stiv1961 - майстор
gibson58, не се коси, въпроса за как се пише- млЯко или млЕко много е дискутиран в нета
https://www.google.bg/search?sourceid=c ... 0%BA%D0%BE
ама мадамата беше трепач :-D
Аз от Конрад скоро си купих мултицет за около 22-23 лв., но го оставих на село и не мога да ти кажа модела сега. Иначе върши чудесна работа.
fox_vt - майстор
Вземай го това DT идеално е за начинаещ,предполагам искаш да имаш мултицет вкъщи да си мериш това онова.Ако искаш нещо по сериозно вече цената е фактор също.Повечето са с 9 волтова батерия а и да има с АА батерия надали ще понесе презареждаемата.Но батерията хич да не ти е,уреда е икономичен откъм батерия.За първо време два пъти поглеждай на какъв обхват си преди да мериш нещо,като особено внимание с обхват 20А не е защитен и при забравяне да смениш дупката при измерване на мрежово 230в става много кофти положение.

пп мляко се пише мляко а млека е в множествено число и затова се пише така.Това че СФ и СО казват млеко не значи че е правилно,също както и хлеб не е правилно камо ли леб :lol: Сори за оффа .
gibson58 - специалист
fox_vt написа:
Вземай го това DT идеално е за начинаещ,предполагам искаш да имаш мултицет вкъщи да си мериш това онова.Ако искаш нещо по сериозно вече цената е фактор също.Повечето са с 9 волтова батерия а и да има с АА батерия надали ще понесе презареждаемата.Но батерията хич да не ти е,уреда е икономичен откъм батерия.За първо време два пъти поглеждай на какъв обхват си преди да мериш нещо,като особено внимание с обхват 20А не е защитен и при забравяне да смениш дупката при измерване на мрежово 230в става много кофти положение.

пп мляко се пише мляко а млека е в множествено число и затова се пише така.Това че СФ и СО казват млеко не значи че е правилно,също както и хлеб не е правилно камо ли леб :lol: Сори за оффа .
Да, точно за това ми трябва,да си меря това онова,нищо специално.За това и търся нещо не профи.
СФ не казваме млеко а мляко.Объркал си се, млеко е диалект ,както казах по горе.
Фитилчо - майстор
gibson58 написа:
Фитилчо написа:
млЕкото се пише с Я

Tи голЕм редактор ще дойдеш.Толкоз си умен пък не разбра ,че млЕкото е на диалект (ей така за колорит).А мултицеД просто не съм догледал...Ти предполагам си перфектен и през живота си не си допускал грешка,евала брато :prayer: .По писането ми като цяло на който не му се заяжда може да си даде сметка дали съм го посещавал училището .
Всъщност пишеш грамотно, не съм видял и разбрал, че е на диалект, извинявам се . :)
gibson58 - специалист
Фитилчо написа:

Всъщност пишеш грамотно, не съм видял и разбрал, че е на диалект, извинявам се . :)
Няма проблем,всичко е точно :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Избор на мултицед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: