Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alsted - майстор
Бях позабравил, че вече съм питал на друго място :-D
И още: "Време за реакция" и "честотана обновяваването" различни параметри ли са?
В същото мнение има полезен линк
Тук дават безплатно акъл за такива като мен
В поста под мен Johny дава още по обстоен, ако на някого му се чете.
Mc Queen - специалист
Здравейте колеги.
Да не отварям нова тема, и аз искам да попитам за TV.
Старата тръба вече ме изоставя.
Та, моля да ми препоръчате телевизор, че много модели много нещо.
И се омотах, гледам ги по витрините, чета надписите по табелките, ама нищо вдявам.
Изискванията ми са следните:
1) Бюджет до 1000лв.
2) 40-42" поради липса на място.
3) "Простo" TV. БЕЗ интернет, 3D , Скайпове Туби и други ненужни за мен "екстри"
4) Бих искал да е от така наречения "висок клас" ако бюджета го покрива. (че нещо не мога да ги разбера тези неща )
Телевизора ще го ползвам предимно да гледам цифрова кабелна телевизия.
Понякога да пускам филм от външен хард, или флашка.
Връзка с компютър.
Предварително благодаря.
Поздрави:
Mc Queen
bulhomes2 - майстор
Mc Queen интернета и тубата са много добра екстра без кой знае какво повишение на цената. Всъщност не съм гледал с колко я повишава, че да казвам че не е кой знае какво, но ще похарчиш едни 1000 лв и само след 2-3 години ще осъзнаеш, че си сгрешил. Помниш ли как беше нета преди 10 години? А сега? А след 10 години...
VLADO66 - майстор
Mc Queen написа:
Здравейте колеги.
И се омотах, гледам ги по витрините, чета надписите по табелките, ама нищо вдявам.
1) Бюджет до 1000лв.
3) "Простo" TV. БЕЗ интернет, 3D , Скайпове Туби и други ненужни за мен "екстри"
4) Бих искал да е от така наречения "висок клас" ако бюджета го покрива. (че нещо не мога да ги разбера тези неща )
Връзка с компютър.
Предварително благодаря.
Поздрави:
Mc Queen
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... B0-20.html съветвам те да си удължиш гаранцията на 5г. За повече пари има и по-добри предложения
Mc Queen - специалист
bulhomes2 написа:
Mc Queen интернета и тубата са много добра екстра без кой знае какво повишение на цената. Всъщност не съм гледал с колко я повишава, че да казвам че не е кой знае какво, но ще похарчиш едни 1000 лв и само след 2-3 години ще осъзнаеш, че си сгрешил. Помниш ли как беше нета преди 10 години? А сега? А след 10 години...
bulhomes2 , предполагам са добра екстра, обаче не са ми нужни.
При наличие на настолен комп , лаптоп, таблет, и 3 телефона ( всеки си има своята играчка ) и няма да се налага да се сърфира през TV-то.
Както и 3D-то, смятам за ненужна за мен екстра.
Затова ми се иска нещо не толкова модерно но качествено. С по-добра матрица, и параметри.

VLADO66 ,
Finlux-a ли ми предлагаш ? Или да питам в Setcom-a
bobko - специалист
Mc Queen написа:
Здравейте колеги.
1) Бюджет до 1000лв.
Връзка с компютър.
Предварително благодаря.
Поздрави:
Mc Queen
Колега възползвах се от черния петък и за тези пари си купих това http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=& ... 5151769321
bulhomes2 - майстор
Mc Queen написа:
bulhomes2 написа:
bulhomes2 , предполагам са добра екстра, обаче не са ми нужни.
При наличие на настолен комп , лаптоп, таблет, и 3 телефона ( всеки си има своята играчка ) и няма да се налага да се сърфира през TV-то.
Както и 3D-то, смятам за ненужна за мен екстра.
Затова ми се иска нещо не толкова модерно но качествено. С по-добра матрица, и параметри.

VLADO66 ,
Finlux-a ли ми предлагаш ? Или да питам в Setcom-a
Е не да сърфираш. Аз го ползвам да си гледам предпочитаните канали в тубата като си легна. Образователни клипчета по дърводелство, заваряване, строителство, агромашини и подобни. По-интересно ми е от всичките 250 канала на кабелната. Дъщерята пък си прави плейлисти с нейни си неща (музики, танци) на някой комп и после си ги пуска на някой от телевизорите.
VLADO66 - майстор
Финлукса,за тези пари не виждам по-добро предложение за 42'.Пък и пет години са си пет. :wink:
ditronix - специалист
Аз съм на същото мнение- на тези години, когато всичко се прави да работи , докато е в гаранция, тези 5 години са много важни. Защото в крайна сметка се оказва, че повечето разпространени марки за средния си клас ползват идентична елементна база и разликите между BEKO примерно и SAMSUNG са никакви или почти никакви. Първия WASON преди години го купих именно защото беше евтин и с 5 години гаранция. А излезе повече от добър телевизор. И затова сега се оглеждам пак за такъв, с надеждата отново да сполуча с избора.
VLADO66 - майстор
ditronix написа:
Аз съм на същото мнение- на тези години, когато всичко се прави да работи , докато е в гаранция, тези 5 години са много важни. Защото в крайна сметка се оказва, че повечето разпространени марки за средния си клас ползват идентична елементна база и разликите между BEKO примерно и SAMSUNG са никакви или почти никакви. Първия WASON преди години го купих именно защото беше евтин и с 5 години гаранция. А излезе повече от добър телевизор. И затова сега се оглеждам пак за такъв, с надеждата отново да сполуча с избора.
Аз имам такъв Watson 26' и още има прекрасна картина а гони десет години.Карантията е на Филипс.Май Метро вече не я продават тази марка заради натиска на другите евтини брандове.

Тема "Мнение за TV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: