• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 68
Всичко за дърводелството
cvetankirilov - специалист
Абе то ако става на въпрос аз днес го стегнах с тел за да пробвам, :partyman: ама ми строри доста по български и я махнах
bulhomes2 - майстор
Никакъв българин не си, ако не го стегнеш с тел.
Здравейте, днес направих и линеал.Обаче за пръв път виждам такова чудо- блажната боя с която боядисах плота, се оказа абсолютен боклук. просто я истъргах с шпаклата все едно никога е била там. Ама майната му, така изглежда по-добре
Прикачен файл:
DSCI2086.JPG
DSCI2086.JPG (70.56 KиБ) Видяна 2470 пъти
Прикачен файл:
DSCI2087.JPG
DSCI2087.JPG (71.14 KиБ) Видяна 2470 пъти
Прикачен файл:
DSCI2088.JPG
DSCI2088.JPG (60.72 KиБ) Видяна 2470 пъти
cvetomir_77 - специалист
Малко се отклонявам от темата, ама фрезата Ербауер ли е ?
НЕ е, фрезата е WORX. Но много си приличат с твояята. все пак са от един и същ продавач.
bagera1 - специалист
ето го и моят проект, започнах го преди нова година но многото студ и малкото време пречи да достигна края :lol:
стойката за фрезата, свалих пластмасовата част от плота, за да не губя от работната дълбочина- височина :lol:

Изображение

плота е от стара врата на гардеробне,не знам дали е удачен заради дървените гредички, но си мисля че няма да е проблем :?
Изображение

Изображение

днес от едното парче от вратата направих плот за зегето, като ще бъде монтиран на края на големият плот чрез панти и две подпори за(под двата плота) за да бъдат в една равнина
Изображение

пробвах и как реже, не очаквах подобен сряз, въпреки че зегето е зелената версия на Райдер :lol:
Изображение
griffin - майстор
Вратата няма да те подведе :), първата ми маса за циркуляр още е жива.
Фитилчо - майстор
Време е да почвам да се подготвям за маса за фрезата и искам да е комбинирана и за Циркуляр.

За циркуляр се спрях на :

Изображение
Изображение

HITLI WSC85 110v Circular Saw
In GWO
Supplied with blade,used but in good condition
Ideal for general carpentry work
Weight: 7.8kg
Power range: 1800W
Speed: 4500 rpm (no load)
Saw blade diameter: 230mm (Max)
Saw blade diameter: 207mm (Min)

Фрезата е Fraud пренавита и готова . Готиното е, че копчето не трябва да и се държи а е щтрак щтрак.

Изображение

Плот за кухня 40 мм добре щи ще е за плот ? Чудя се дали да не го облека с някаква ламарина, алуминиева залепена отгоре. Не зная има ли смисъл

Инстументите ще са монтирани на алуминиеви плочки, сменяеми, дебели 6-8-10 мм

Дайте идей /линкове да гледам моля, нещо, което ви е харесало и заинтригувало.

Благодаря :rolleyes:
Последна промяна от Фитилчо на пон яну 12, 2015 1:56 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Клипове за самоделна комбинация циркуляр и оберка не съм срещал, нека колегите кажат, ако са видяли.40 мм е добре, даже на мен много ми се вижда.Щом ще монтираш инструмента на метална плоча, ще трябва да правиш с оберката площадка да влезе плочата и да се равни с плота.Ако слагаш отгоре метал или нещо друго с дебелината на плочата, тогава ще си спестиш фрезоването.В тубата има много идеи, като напишеш РУТЕР ама на хамерикански :lol: ще излязат клипове.Иначе си искат и добро закрепване за основния плот.В общи линии няма нещо специално, като се замисля.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 68

Тема "Маса за оберфреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: