Нека намерим най-тънките цени.
Ильо - помощник
В Германия гледам имат доста интересни работи от 8-ми, дали и ние ще усетим нещо от винтовертите някой знае ли?

че коледа наближава... а на последната промоция не остана ред за 18 волтовия... :mrgreen:

http://www.lidl.de/de/massarbeit-08-12/c13694

btw няма оберфреза :sad:
prascho - майстор
Всичките инструменти от първа страница ли ще ги пускат у нас? Баси, няма ни коледни бонуси ни заплата през декември тази година....

П.П. Подемната машина някой ползва ли? Пише 5,7м с товар 250кг. Дали става за височини до 10м?
fbr - майстор
prascho написа:
Всичките инструменти от първа страница ли ще ги пускат у нас? Баси, няма ни коледни бонуси ни заплата през декември тази година....

П.П. Подемната машина някой ползва ли? Пише 5,7м с товар 250кг. Дали става за височини до 10м?
Става, но килограмите са 125. Тогава въжето се ползва единично.
mitko64 - майстор
Mалко впечатления от един лидълски продукт, който купих тази година. Сутринта направих един преход, да разходя кученцето, с отровно зелените, туристически обувки.След час и половина блъскане в 30см. кишав сняг, констатирам със задоволство, че краката са ми абсолютно сухи, отделно само с памучни чорапи, в обувките е като фурна.Явно мебраната не е само рекламен трик.Определено сполучлива покупка!
nanobanano - специалист
Може ли точния модел да на обувките,и ако може и същия модел да ги напишеш на лс да ми е запазено и като ги пуснат отново да си взема.До сега не съм слагал туристически обувки :?
mitko64 - майстор
nanobanano написа:
Може ли точния модел да на обувките,и ако може и същия модел да ги напишеш на лс да ми е запазено и като ги пуснат отново да си взема.До сега не съм слагал туристически обувки :?
Освен на стелките(air streamsys,anatomic), другаде надпис нямат. Ако е необходимо ще изровя брошурата. Тогава ги пускаха за втори път, намалени от 40 на 33лв.
Намерих ги - в брошурата от 04-10 Август.
silent - майстор
имам гадното усещане че в немския лидъл е по-евтино от нашенския ....на фона на нашите мизерни заплати още по-мизерно се чувствам от тоя факт....
mitko64 - майстор
Като гледаме цените в немския, задължително се гледа дали е за филиалите или онлайн(означенията най- долу). Защото онлайн се плаща и доставката. При скъпи неща 5 евро се понасят, но при една от моите покупки на свредла от 13 станаха 18евро. Кофти е, че доставка на различни артикули, се таксуват отделно, само повечето бройки от един артикул минават с една доставка.
prascho - майстор
Митко, то утре пускат едни зимни чепици. Дали са като твоите? Щото иде зима и едни такива ми трябват, пък и 33лв ко му плащаш. Верно нема да е като соломон за 200+, ама....
mitko64 - майстор
Така са ги шибнали в брошурата, не разбрах, туристически ли са, работни ли са(все пак са на страницата с инструменти). Друг път си имат в брошурата пояснения за съставки- мембрана(ако имат), стелка, подметка, даже схеми за разположение. Сега пълна мистерия е. Аз тези, зелените, насила ги взех(6лв. далавера),опъвах се заради цвета, но днес ме изненадаха приятно. Все пак уточнявам, че не съм много навътре с нещата в тази област, но за 33 лв. са си били попадение.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: