• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miroton - майстор
moimoimoi написа:
:weedman:

Само не разбрах тревата преди работа или след :-D
alsted - майстор
Ще ползвам темата, тъй като ми се струва близка до подобно мое терзание. На кого да се оплача, че освен, че получавам съобщения като непоискана информация, същите са на шльоковица? Става дума за от името на национален мобилен оператор. Яд ме е и на уважавания иначе от мен "електрон.бг". Някой има ли идея защо си позволяват тази нелепост?
jekasus - майстор
alsted написа:
На кого да се оплача,
На арменския поп :lol:
Има ли значение как съм написал въпроса.Просто попитах за това че немие ясна тази тена за тез контактори.Като неискате да ми помогните хубаво.Кво ме нападнах те.Няма нищо срамно да питам.
stiv1961 - майстор
pecata_1985 написа:
Има ли значение как съм написал въпроса.
Има значение, то щото никой не спазва правила( да не кажа Закони) затова сме на тоя хал :sad:
Draganov - специалист
pecata_1985 написа:
kak moga da vurza dve kontrolni lampi na edin kontaktor kogato raboti da sveti ednata i kogato neraboti da sveti drugata :?:
Почти всички контактори имат клеми за оперативна верига .Има нормално отворен и нормално затворен контакт.Лампата за "включено" връзваш на нормално отворения контакт,лампата за "изключено",на нормално затворения контакт.
FM STEREO - специалист
Колегата moimoimoi е дал нагледна схема кое къде да свържеш.
манихеин - специалист
alsted написа:
Ще ползвам темата, тъй като ми се струва близка до подобно мое терзание. На кого да се оплача, че освен, че получавам съобщения като непоискана информация, същите са на шльоковица? Става дума за от името на национален мобилен оператор. Яд ме е и на уважавания иначе от мен "електрон.бг". Някой има ли идея защо си позволяват тази нелепост?
На КЗП. Основание - чл. 6, ал. 3 вр. чл. 24, ал. 2 от Закона за електронната търговия.
  • 1
  • 2

Тема "kontaktor" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: