Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
UNIOR - модератор
n_a написа:
В магазина.
Колега, ако няма какво да кажете моля въздържайте се от подобни отговори.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мънинко сарказъм + верният отговор. Все пак наистина го има навсякъде, където продават ключове, а от друга страна питащият не е конкретен за кой град пита. Та, имах какво да кажа и не се въздържах. Прости ми. Моля.
UNIOR - модератор
Простеноти е :-D

Колегата е предупреден на лични да попълни профила си.
stoil2 - специалист
От София съм : ) По-точно в квартал Стрелбище.
UNIOR написа:
Простеноти е :-D

Колегата е предупреден на лични да попълни профила си.
lyki - специалист
Колега наскоро ми се наложи да свалям един стартер на Форд, на единия болт главата се заобли и един съсед ми услужи с един много интересен ключ. Самия ключ представлява дръжка завършваща с дъгообразен ъглов полумесец от две еднакви части една до друга. Срещу този ъглов полумесец има шарнирно захваната една леко дъгообразна пета която се движи между двете полудъги. Ключа действа само в една посока ,колкото повеже усилие упражняваш върху ключа толко петата по добре стяга главичкатана гайката или болта , нещо като замозатягащ се ключ.На съседа бе от13мм.до 17мм.В този ред на мисли значи има серий покриващи другите размери. Все си обещавам да си потърся този полезен инструмент и все забравям когато посетя някой специализиран магазин. Ако някой колега разбра от калпавото ми обяснение за какво иде реч и знае къде има такива ключове да пише.
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на вт ное 10, 2009 7:12 pm, променено общо 1 път.
rusev - специалист
Имам някъде такъв ключ, но в момента не мога да го намеря. Иначе ще го снимам и ще го покажа тук.
lyki - специалист
bad to the bone написа:
http://www.screwfix.com/prods/84279/Han ... h-10-254mm
Тц не е това , това е тръбен ключ,
Онова си е гайчен ключ с фиксиран размер от-до, и при напън подобно на този затяга около главата на гайката или болта, много подходящ при захабени накрайници .
masterval - майстор
такъв ли е
Прерових 1200 снимки в нета, но от този тип ключове не видях. В София преди ги виждах във Вилаз.
bad to the bone - специалист
....
Последна промяна от bad to the bone на вт ное 10, 2009 7:10 pm, променено общо 1 път.

Тема "Универсален гаечен ключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: