Junak написа:[imghttp://www.service-ruse.eu/forum/uploads/att-4 ... 07_big.gif][/img]В момента не съм в къщи ,но имаше такова нещо наистина е в шлаух на синята жица и е опрян на реотана .Благодаря ти утре сутринта ще проверя и ще пиша какво съм направил.
Може и да е в шлаух, но е опрян до нагревателя
От мобилни телефони до цифрови камери
vekota
- специалист
24 мнения в "Кафемашина"
vekota
- специалист
FM STEREO написа:Премери го с мултицета,ако не дава връзка го сменяй,не е желателно да го замостваш.Само незнам откъде ще купя ,че в нашия град нямаме такива магазини и доставката ще е в пъти повече ама.............. абе луда работа ,както и да е сутринта като се прибера ще му мисля.
stiv1961
- майстор
vekota написа:Само незнам откъде ще купя ,че в нашия град нямаме такива магазини и доставката ще е в пъти повече ама.............. абе луда работа ,както и да е сутринта като се прибера ще му мисля.Е, не са толкова скъпи да си купиш онлайн

http://tpetrov.com/search.php?maincat=% ... %D0%98&p=0
lov
- майстор
Мен най ме е яд когато за нещо което струва 20 стотинки трябва да дам 5 лева за доставка с наложен платеж. А лошото е че дори да реша да бръмна с колата ще ми излезе пак по скъпо.
Ако е дал фира го замости но само докато намериш нов и не я забравяй включена и без наблюдение. Не че ще гръмне, но ако терморелетата не работят и прегрее ще я скапеш окочателно и безвъзвратно.
Ако е дал фира го замости но само докато намериш нов и не я забравяй включена и без наблюдение. Не че ще гръмне, но ако терморелетата не работят и прегрее ще я скапеш окочателно и безвъзвратно.
vekota
- специалист
Наистина е било от термопредпазителя.Благодаря на всички за бързите отговори.Най вече на
Junak той е показал на първата снимка със стрелка къде се намира предпазителя,ама кой да знае ,че са го скрили там.Предишната ни кафемашина беше за шварц кафе разглобих я и взех от нея предпазителя и с лустер клеми го сложих.На външен вид са същите ,ама какви са стойностите не се виждат точно там е бил притиснтат към нагревателя .Сега в момента пия кафето и не усещам разлика да има от преди.На стария предпазител (избилия) ще се различат цифрите с лупа ,оказват ли стойностите голямо значение.Ще приложа снимка на старата машина ,от която взех термопредпазителя.
Junak той е показал на първата снимка със стрелка къде се намира предпазителя,ама кой да знае ,че са го скрили там.Предишната ни кафемашина беше за шварц кафе разглобих я и взех от нея предпазителя и с лустер клеми го сложих.На външен вид са същите ,ама какви са стойностите не се виждат точно там е бил притиснтат към нагревателя .Сега в момента пия кафето и не усещам разлика да има от преди.На стария предпазител (избилия) ще се различат цифрите с лупа ,оказват ли стойностите голямо значение.Ще приложа снимка на старата машина ,от която взех термопредпазителя.
Прикачен файл
IMG0109A.jpg (84.78 KиБ) Видяна 2107 пъти
vekota
- специалист
l_bonev написа:За временно ползване можеш да развалиш на другарката сушоара.Нямаме такъв магазин в Свиленград.От сушоар ,ако става има два или три незнам точно развалени и тях ще проверя благодаря l_bonev.Много ми е интересно от кой град си , че нямате магазин за резервни части.
Последна промяна от vekota на пет дек 12, 2014 10:35 am, променено общо 1 път.
lov
- майстор
Не се учудвай в много градове в България няма магазини за резервни части. Някоя друга железария и толкова. Ще ти дам един пример Тетевен. Там едно мъничко лагерче случайно намерих в сервиз за резачки а блокче изправителен грец обикалях по телевизионни техници и случайно намерих в един познат дето го пали малко на техника. А изправителчето от машина дето струва колкото една къща пара и заради него малко остана да се прибирам до Ловеч за да купя и я оправя.
П.П. Писали сме заедно. Да различни са единия параметър е максималния ток а другия температурата. Така че се опитай да ги разчетеш. Но качеството на кафето дето пиеш не се влияе от него. Това е предпазител разбирай го като бушон за твоите познания но гори при превишаване на тока за който е но и също ако машината прегрее.
П.П. Писали сме заедно. Да различни са единия параметър е максималния ток а другия температурата. Така че се опитай да ги разчетеш. Но качеството на кафето дето пиеш не се влияе от него. Това е предпазител разбирай го като бушон за твоите познания но гори при превишаване на тока за който е но и също ако машината прегрее.
Тема "Кафемашина" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература