Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Lautrec - специалист
Здравейте,
Някой знае ли къде в Пловдив, се извършва технически преглед на газови битилки за бита?
Имам туристическа бутилка мисля, че е 7 л., но не е минавала преглед. И тъй като отдавна не съм я ползвал бих искал да проверят безопасна ли е за експлоатация. Не се интересувам от топливо и другите доставчици на газ за бита, бутилката която имам е напълно достатъчна. Освен това фирмите за доставка на газови бутилки, не работят с малки бутилки като моята.
ivanj - специалист
в бившето училище Антон Иванов
Lautrec - специалист
Това не е ли ПГ по машиностроене? Ако не греша автобусна линия 11 отиваше до там; ако това е училището.
А след като мине преглед, има ли конкретно място за пълнене или става на коя да е безино-/газ- станция? Както споменах в началото, отдавна не съм я ползвал.
sreky - специалист
Влиза се от страната на бул. южен,малко след затвора.А иначе пункт за зареждане на бутилки има на Хаджията Груев на 200 метра от там
MamaMy - майстор
Не е лошо предварително да си купиш нов кран с предпазен вентил. Вече са задължителни и не са скъпи, но по пунктовете ти взимат двойна цена.

Например такъв:
Изображение

Или такъв:Изображение
Lautrec - специалист
Бутилката е проверена и заредена.
То било на много удобно място; и проверката и зареждането.
Благодаря за помощта.

Тема "Технически преглед на газова бутилка за бита в Пловдив." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: