От мобилни телефони до цифрови камери
lov - майстор
Не сме за психото ама до кога ли ще ни траят. #-o
sbirov - специалист
Тая тема утре ще я принтирам и ще я дам на жената да я прочете! Застраховка един вид...
Аз съм превзел едно мазе! Това лято реших да разчистя малко. Влизам аз бодър с една връзка празни кашони и почвам да "сортирам"... След 4 часа се оказа, че съм изхвърлил само старите кашони :? Мойта като отвори една уста малииий - 365 думи в секунда - не моа ги свана сичките :-D Сега съм обесил един огромен катинар, че току виж някой ден извикала някой от тъмнозелените.... :partyman: :partyman:
todortv - майстор
Когато ми потрябва нещо започвам да търся и обикновено не го намирам.
Ползата от ровенето е, че откривам забравени неща.
Ако не е толкова скъпо и се продава, директно тръгвам за магазина.
Последните години гледам да не се затрупвам с боклуци, въпреки че трудно може да се прецени кое е боклук. :-D
lov - майстор
Ммм.. даа.... И взимаме в повече защото следващия път уж да не ходим пак до магазина. И по предходната схема точно когато ни трябва пак не го намираме.
nikolovvd написа:
Много сме! Силни сме! :-D
Че сме много-много сме.Че сме еднакви-спор нема.И силни сме-докато "дзевро" не скръцне със зъби.
П.П. Притеснявам се за колегата, дето щеше да принтира и покаже на жена си..да'н си навре някой и друг таралеж в гащите.
nikolovvd - майстор
И да го изгонят от тях, няма да остане на улицата.
Толкова сме много, че ако гостува на всеки по един ден, ще се пенсионира преди да е успял да гостува на всеки. :lol:
sbirov - специалист
Споко! Как ша ма гони, аз си имам мазе :rock:
Всичко делим - едно мазе за мен, едно за нея - да си реди там бурканите!
А търсенето верно е проблем. Докато прехвърля всичко от единия край до другия, все си намирам по нещо интересно и накрая....забравя какво съм търсил :?:
Сега се оглеждам колко място мога да заграбя от гаража :? Накрая ще оставя кошницата на улицата :-D
hidrazin - майстор
Късметлия. Само едно мазе. Наизуст ще го науча!
:partyman:
vlax - майстор
Скоро при едно такова преподреждане,което се случва един път на няколко години /това трябва остава,това не трябва отива на боклука/ намерих разглобена за ремонт ел. машинката за автоматично заключване на външното капаче на резервоара на колата.Направо се изненадах,че съм забравил да я ремонтирам и повече от година карам без нея и съм си мислил,че при всяко заключване на колата всичко е ОК.Добре ,че не са ми откраднали капачката на резервоара или източили бензина.

Тема "Ремонт на AC конверторче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: