• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dimitar4321 - помощник
Колеги здравейте налага ми се често да пътувам и търся on/of месечен програматор за да ми включва пилетната горелка. Търсих в нета но там е пълно само седмични. Ше се радвам да помогнете.
nnikbg - специалист
седмичните имат опция да зададеш дата на която искаш да се включи котела
dimitar4321 - помощник
Задаваш ама в рамките на седмица, а на мен ми трябва примерно да работи на 5,13, 21, 29 ........
shotik - майстор
Преди 9 години в бившия завод Електроника в София ,една фирма направи програматор за училище за цял месец,като се почне от първи звънец ,та чак до края ,за 5,6 или 7 учебни часа с различно времетраене.
Забравил съм името на фирмата ,а и не знам дали е все още там.
VLADO66 - майстор
Пелетната горелка няма ли опция за съвързване с GSM контролер?
dimitar4321 - помощник
Има опция за съвързване с GSM контролер,ама си е цифра аз търсех нещо по ефтино. Как така никой не се е сетил да го направи и предложи.
alex_serviz - специалист
Ако не намериш готов, вълнува ли те варианта някой да го изработи/направи? Естествено, ако цената те удовлетворява!
dimitar4321 - помощник
Естествено,съгласен съм при добра цена примерно до 30 лв.
filmatoplo - майстор
:? Каква е тази горелка която никой нама да е при нея цял месец и тя ще работи,почти няма такова нещо.Кой ще я почиства, пепелника също,кой ще слага пелети в бункера.Ако 200 лв за gsm модем са ти много тогава за какво говорим, един качествен термостат е също толкова че и по.
alex_serviz - специалист
Предполагам, че иска на определена дата да се включи и да загрее жилището, а той да се прибере на другия ден на топло. Нещо такова.
  • 1
  • 2

Тема "месечен програматор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: