• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak - майстор
:)
Последна промяна от Junak на нед дек 14, 2014 10:17 pm, променено общо 1 път.
thinkpad - майстор
Junak написа:
Нали не смяташ, че като напишеш глупост, е коректно да я корегираш. И то когато ти обърнат внимание
Така, исках да ти благодаря за градивната критика и това е. "Гледам, степените на вентилатора са ги реализирали с диод?! Индийд май френд, умно конструктивно решение?" Те тва е. Винаги съм ял пунктуацията. Не съм редактирал мнението, добавих едни скобки, с които изяснявам. Мерси за разбирането.
Искрено и тържествено се заклевам повече да не правя така и коректно да си попълвам пунктуацията.
Хората, с които съм работил - половината от тях са ми казвали, че съм "пич", но половината от нещата, които им казвам - малко не ми ги разбират. Един път съм имал коментар, че само аз си знам какво си мисля, но другият не знае какво аз си мисля и какво влагам в казаното. За това и в други теми съм казал, че малко не мога да обяснявам и предпочитам картинки.
chano3891 - специалист
Има и с 230в моторчета http://www.fkf.it/media/MEGAPOWER_3000_6000.pdf
жената има същия и вече 2 отварян за премахване на намотана коса по оста на мора.
den_zuk - помощник
Извинявам се за забавянето, ами нещо сходно е на това което показа горе колегата с pdf-a.
По мотора и нагревателя няма грам означение, има само едното Made in Italy на планката на мотора. И да - работи на 230 V. По думите на жената близо 15-20 години вече. На корпуса има само едното 1600 W. Диода е с означение 1N4 и дотам.
Съпротивлението на реотана е
черно към червен 1 и червен 2 - 0.1 Kohm, червен към червен -0.2 Kohm
При подадено напрежение само на мотора (през първия ключ) - духа само студено.
Резонно е червен 1 и 2 към втория ключ и нулата след мотора, но не след диода към първият ключ, така няма да има празен ход на нагревателя, тоест за да тръгне реотана трябва да работи вече и мотора. Не знам защо регулирането на скоростта е реализирано с диод, божа работа, както казвам сигурно е на 20 години поне.
  • 1
  • 2

Тема "Нагревател за сешоар, свързване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: