Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
jekasus написа:
но са туристически, за ония луди, дето зимата ходят по баири и камъняци :-D
Дръжки. отиди в високата планина при минусови темп. и си готов за ампултация.
За градски условия стават
jekasus - майстор
kr1100 написа:
отиди в високата планина при минусови темп.
Да не съм луд :-D
bimbaeco - майстор
Здравейте,
пиша по поръка на Грифин, който в момента няма достъп до интернет. В неделя в неговия Лидъл (във Франция) пускат каналокопач за полагане на електрически кабели. Та, въпросът му е, дали някой има наблюдения върху тази машина.
Благодаря предварително.
mitko64 - майстор
Имам такъв тип машина, но не е лидълска, така, че конкретно не мога да коментирам, а само общи приказки. На лидълската е хубавото, че е с константна електроника, но не ми харесва, че е за Ф125(по плитко реже).Мога да кажа също, че задължително изискват, такъв тип фрези, сериозна прахосмукачка. Я и аз да се консултирам от разбирачите по дремели. Синът купил комплекта 99 накрайника, и има едни дискове, приличат на карбофлексови, даже армировка имат, но са Ф32мм. и дебели 1,3мм(веднъж ползвах стандартни без армитовка Ф24мм, дебели 0,7мм, и са доста опасни- два се пръснаха и добре, че бях с очила). Та за рязане на метали ли са и трябва ли да се свалят оборотите, поради по- големият диаметър? Има и в една кутийка нещо като твърд крем, това шлайф паста ли е и как се нанася на кечените тампони?
ZEDYCUS - майстор
Митко това си е по същество диск за ъглошлайф и е за рязане на метал. Рязал съм заварки и самата стомана (2мм) на кожарски щанци без проблем. Дремелът е на Агояма. Не се пръскат като другите тип шмиргел, имат си армировка. Не намалявам оборотите. :partyman:
jekasus - майстор
Тая фреза за канали не е лоша, при еднакви данни със Спарки струва по-малко и изглежда по-удобна.
http://www.lidl.de/de/parkside-mauernut ... a1/p170379
griffin - майстор
Точно за тая фреза се ослушвам ще я пускат на 60 евра а се очертава инсталация на къща да се прави. Блазни ме че работи с стандартни дискове. Следващата като цена която мога да зема е 99 евра, но доколкото ми обясниха изисква по специфични дискове. Имам малка прахосмукачка кархер която може би ще умре с това ама се ще се оправя само пари да паднат :-D
jekasus - майстор
griffin написа:
ще я пускат на 60 евра
При нас дали ще дойде на такава цена :-D
anabolicbeast - специалист
jekasus написа:
griffin написа:
ще я пускат на 60 евра
При нас дали ще дойде на такава цена :-D
По спомен при нас на предното промо беше 140 лева... :sad:
griffin - майстор
Не знам в бг на каква цена ще е тук е неделно отваряне и може би за това я пускат по тънко

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: