Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
katrin - напреднал
velsi написа:
Малко се изрусих... :)
Толкова се старах да го докарам този цвят и сега да го видя и то на мъж ми действа малко травмиращо! :-D
Здравей и от мен!
velsi - Почетен майстор
..
Последна промяна от velsi на пон юли 31, 2006 9:42 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
Абе Велси, ти с тези прически направо ревюта прет-а-порте правиш във форума за радост на женските очи. :lol:
Не ни казвай обаче, че любимото ти хоби е вечер да се забавляваш в някой травестит-бар. :lol:

Аз съм за блондинката- там не си намусен. :roll:
Стефан - майстор
Извинявай, Велси, но всичко трябва да си има обяснение. Не знам кой колко се е вързал, но аз досега не съм видял дим без огън :?
Никога не е късно! За всички има място под слънцето.
velsi - Почетен майстор
Май нещо нямате чувство за хумор. :? Това са просто перуки, които ми попаднаха и реших да видя как изглеждам. :-D
Стефан - майстор
Сигурно много си се харесал, че чак и във форума ги постна! Ама сигурно ти идва отвътре. Аз определено нямам чувство за хумор, поне в тази област. А жена ти знае ли за това?
velsi - Почетен майстор
Да, знае. Но щом не ви харесват ще ги махна.
Стефан - майстор
Не, бе. Нека си стоят. За красота на форума. Иначе мастера да ги е махнал. Но, току виж, че освен на emil_v r си му харесал, може и мастера да ти е хвърлил око.
velsi - Почетен майстор
Свърши вече. Който видял - видял. Сори, ако съм предизвикал някакви асоциации у някого. Или пък съм събудил някакви инстинкти....
Стефан - майстор
Крайно време беше! Сега остава и мастера да се намеси, за да изтрие цялата тема.

Тема "velsi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: