Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
enterprise - специалист
Перфектно е :) Важното е да намериш за себе си какъв е уюта. Сигурна съм, че в процес на изграждането ще ти хрумват още нови идеи. Важното е да е практично в това съм се уверила поне. Никоя красота не може да спаси непрактичните помещения ( когато става дума за ежедневно пребиваване). Да си сложиш ГОЛЯМОооооо tV, за да ти е кеф да си седиш на диванчето :)
aniris - помощник
enterprise написа:
Перфектно е :) Важното е да намериш за себе си какъв е уюта. Сигурна съм, че в процес на изграждането ще ти хрумват още нови идеи. Важното е да е практично в това съм се уверила поне. Никоя красота не може да спаси непрактичните помещения ( когато става дума за ежедневно пребиваване). Да си сложиш ГОЛЯМОооооо tV, за да ти е кеф да си седиш на диванчето :)
:lol: , благодаря,имам телевизор, но щом казваш ще се всушам в съвета и ще си взема още по-голям (за ужас на мъжа ми и всички кабелни техници)
enterprise - специалист
Ама огромна е разликата. Връщаш се вечерта уморен от работа и ти се приисква да погледаш някое филмче и почваш да се напъваш да четеш ситните субтитри и накрая си лягаш...... хем очите те наболяват.... хем главата от напъването :) Та в тоя смисъл на голям екран е друго ... пък и после и колони ще му сложиш на звука и направо си имаш семейно кино. Едно време огнището е било сборната точка в една къща сега е телевизора :lol:

Тема "Задачка с повишена трудност..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: