Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Морозов - специалист
Здравейте,банда. :) СПЕЦИЯЛНИ =D> ПОЗДРАВИ НА ФЕНЙКС.Да се похваля с моята ТП,вече над 70 дни в деиствие.5 панелни радиатори140/60+1 конвектор.Т 21-23С постояна, =D> Просто се доверих на един достоен ЧОВЕК,ЕМО от ВАРНА и не сгреших,на фона на някои скептици в форума :?ЕМО НАЗДРАВЕ С ЕДНА ВИРТУАЛНА БИРА :drinkers:
kuuuuuul - майстор
Честито,дай повече подробности как се държи,разход и т.н.Имаше ли мъгли последните дни при тебе? :partyman:
Морозов - специалист
Разхода на ТП,е напълно приемлив,от13.11до14.12-785кВ,НО конролният електромер отчита само на дневна тарифа :? ,ако в Обеля има мъгла то в Нови Искър,винаги е малко повече :lol: заради р.Искър,вероятно :? Честно казано в мъглата му е малко тегаво на ДИКИЧЕТО,и малко се бори с заскрежаването при което панелните радиатори направо истиват :? което не е добре.Дистанционото е на23С.Аз ли бъркам, незнам.Т на фреона вх.43-47С,из.31-33С.ВОДА из.37-40С,вх31-33С,В стаите 20-22С
phoenix - специалист
ха, чак сега имам време да вляза във форума.
Затворих две фирми и сега съм по свободен :).
Павка, кажи малко повече резултати, че не сме се чували отдавна. Ти и малко табло имаш дай няколко снимки да се ориентирам как върви. Може би да се наложи малки корекции все пак. Малко ми се вижда ниска температурата на студената вода.
Прати и някоя снимка на инсталацията. имам и малко дреболии които ми хрумнаха от както ти изпратих нещата, та може малко да се наложи да пипнем тук там.

Весело посрещане на новата година! :partyman:

п.с.
разхода ми се струва добър малко над киловат/час
kuuuuuul - майстор
Eeee,от кога те чакаме. :partyman: весела и на тебе.
Морозов - специалист
:yawinkle: ЗА МНОГО ГОДИНИ =D> Емо,здравей,ЖИВИ И ЗДРАВИ ,Ти и всички около тебе :partyman:нещо с снимките го закъсах във феиса съм качил нещо в студовете тези дни ДАИКИНЧЕТО бая се мъчи :? Водата на изхода едва достига 35С и става студ :lol:

Тема "Как да се избере правилният ТО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: