От мобилни телефони до цифрови камери
П. Петков - специалист
От предпазителите с носачи за 250V AC тези са най-малки:
Вложка ф4х15мм
http://zavodseym.com/derjatel-predohranitelya-dpb/
Прикачен файл:
Picture 253.jpg
Picture 253.jpg (38.63 KиБ) Видяна 1817 пъти
Има и за печатен монтаж на Bussmann (Farnell) Order code - 514-913, но са за 125V AC.
hidrazin - майстор
Е, само дето вложката ВП1-1 с тези размери 4х15мм не е много разпространена по магазините у нас.
Друг е въпроса дали на мен ми се намират.
:partyman:
FM STEREO - специалист
Изведи му външно гнездо,за да можеш да го сменяш лесно,да не запояваш и отпояваш постояно.
nikolovvd - майстор
Той се е справил вече и темата може да се смята за приключена.
MamaMy - майстор
Не сте търсили достатъчно :-D

Изображение
nikolovvd - майстор
Има, но трябва да търсиш. По-лесно е да питаш във форума и някой друг да си губи времето с чичко Гугъл, вместо да се ровиш сам в нета.
Още 1995 година ми подариха такива от завода на APC в Ирландия. Тогава за първи път видях предпазител за 125V.
todortv - майстор
Този, който трябва да търси, не може да прочете вече написаното.
Защо преди да отворя темата пише, че автора е hidrazin?
hidrazin - майстор
Щото тази тема не е точно тема. Отцепени са тези постове от "Нощни птици" в Говорилнята и са сложени на правилното място.
Иначе не знам защо се е получило така с "автора" на тази тема. Лично аз няма как да пусна тема с точно такова заглавие. :-D
Gnus - специалист
Аз пък получавам нотификации за тази тема, независимо, че не съм писал в нея, а само съм я посетил.
velsi - Почетен майстор
hidrazin написа:
Щото тази тема не е точно тема. Отцепени са тези постове от "Нощни птици" в Говорилнята и са сложени на правилното място.
Иначе не знам защо се е получило така с "автора" на тази тема. Лично аз няма как да пусна тема с точно такова заглавие. :-D
Много ясно защо: автора на първото мнение в отделената тема става формално автор на темата. Как иначе да бъде?

Тема "Смяна на предпазител за печатен монтаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: