• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
cls6666 - помощник
имам полирмашина спарки нова но е без гаранция,работи но с най-ниските обороти ...при регулиране не реагира ,няма излишни шумове и искрене,пращене,светене някакви идеи
Kumay - майстор
cls6666 написа:
имам полирмашина спарки нова но е без гаранция,работи но с най-ниските обороти ...при регулиране не реагира ,няма излишни шумове и искрене,пращене,светене някакви идеи
Как не реагира? :? Какво имаш в предвид?
cls6666 - помощник
премествам потенциометъра от край до край и оборотите не се увеличават,за сведение имам друга такава машина от 5 години
Kumay - майстор
Трябва да е от електрониката. Можеш да я намериш във всеки сервиз на Спарки. Цената мисля, че беше около 30 лв...
cls6666 - помощник
и аз мисля че е от нея,ще ги разменя с по старата машина за по-сигурно
ivanov6600 - специалист
Здравейте на всички. Имам перфоратор BOSCH GBH 2-18 RE.
На два пъти ми се наложи да го разглобя но срещам проблем с демонажа на патронника.
Някой може ли да каже как се сваля патроника.
Прикачен файл:
3611B583.001.gif
3611B583.001.gif (94.87 KиБ) Видяна 2348 пъти
Последна промяна от ivanov6600 на ср дек 17, 2014 2:53 pm, променено общо 1 път.
juvesan - специалист
Здравейте,
прииска ми се да се подсигуря с профилактичен ремонт на лагерите на орбитален шлайф Parkside PES 600 - 150mm/600 вата. Всичко що е лагер е свалено, само може би най-радикалните . :toimonster: .. и всичко е, защото не смея да развивам брутална дейност с ето този болт , който не знам на къде се отвива, нито как безопасно да захвана велкрото за да не с пострада - някаква идея ?

Прикачен файл

IMG_20150201_194444_smalen.jpg Говоря за централният болт дали е с лява резба и каква е постановката...
Последна промяна от juvesan на пон фев 02, 2015 7:17 pm, променено общо 1 път.
ZEDYCUS - майстор
По пътя на логиката е с дясна резба болта. Велкрото как да се задържи не съм сигурен. Освен да държиш контра в някой от отворите за праха.
juvesan - специалист
Там е работата .. не познавам "дърводелските" машини и се опасявам от добре познати, но неизвестни на мен особености. Основният проблем - машината е стара и ако се унеса ефекта може да се окаже прекалено смъртоносен за нея. Дразнещо би било, че тя, така или иначе си работеше, но имаше някакви звуци, за които ми се прииска да се погрижа. Лагерите са леко разбрицани , но тези до които искам да достигна са и най- проблемните.... затова искам да играя на сигурно .... :rock:

Лошо..оказа се лява.... ефекта беше точно какъвто не исках да се получава :проба:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: