Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Lautrec - специалист
Здравейте, отново.
Ако администраторът не възразява, бих искал да обединя три теми от по-общ; по мое мнение, характер.
Ето и въпросите:
—1— Докато вървях към пункта за тест на газови бутилки в Пловдив, минах покрай затвора и с изненада установих, че там имат цех за производство на мебели, но само по заявка/поръчка. Нямах представа, за първи път бях в онзи район. А въпросът ми е, някой ползвал ли е услугите на този цех? Какви са им цените, ориентировъчно или в примери? Питах в "изложбената зала", но приемчикът каза, че вътре вече са запразнили, за това след нова година. Тоест. Струва ли си и до колко?
—2— Трябва ми фирма или частно лице за огъване на листов материал, ламарина 1 мм. Преди това обаче трябва от някъде да я закупя и разкроят, лазерно.
—3— Трябва ми захранване 30 V/12 A. Не мога да намеря такъв трасформатор, а и сигурно, ще бъде ужасно скъп, за това се оглеждах и открих, че на руски пазар има китайски импулсни 12 V/20 A. Някой да е ползвал такъв? Идеята е, ако токът е реален и е възможна модификация за достигане на 30 V, да взема да го купя.

Предварително благодаря.
kabel96 - специалист
3.С 3 импулсни ще стане.
miroton - майстор
Ми тия импулсни ако имат обратна връзка?
sreky - специалист
Мога да взема отношение по първите 2 въпроса, но дай малко подробности–мебелите масив,плоскости–кухня или гардероби
Ламарината черна или цветна и за какво ще ти трябва
Lautrec - специалист
sreky написа:
Мога да взема отношение по първите 2 въпроса, но дай малко подробности–мебелите масив,плоскости–кухня или гардероби
Ламарината черна или цветна и за какво ще ти трябва
Ламинирано ПДЧ, гардероб 190 х 100 х 40; вътре 40 за рафтовете и 60 за закачалки, а отвън най-отдолу две чекмеджета по 20. Скрин 80 х 80 х 40 с три чекмеджета 2 х 20 горе и 1 х 40 долу. Модулна секция 100 х 160 х 25. Етажерка за кухня 85 х 50 х 50 и 60 х 150 х 30. Всъщност мисля, че ще си ги изработя сам, но още го обмислям тъй като не е спешно.
Относно ламарината работата е малко 3-4 листа най-големият е 30 х 80.

А относно захранването ще поръчвам траф. Към 80 лв. тороидален, тъй като от ламелните няма.
Задрасквам захранването.

Значи за затвора ще изчакам да видя какво предлагат. Очевидно никой не ползвал техния цех.
sreky - специалист
Щом си решил,да си ги сглобяваш сам,ще трябва да си направиш разкрой и към Съливер-има 2 бази-една до КАТ и другата до централния офис на Еконт в бившата база на завод Райчо Кирков ,води се на Кукленско шосе,но е навътре не на булеварда,на същия бул се намира фирмата на Стефан Щерев,занимават се с обзавеждане на барове и дискотеки и знам че разкрояват с лазер,виждал съм че режат нераждавейка и правят барплотове и кухненски мивки от нея,но трябва да питаш на място,фирмата е на 50 метра след ресторант Фадо до хотел Родопи
Lautrec - специалист
Благодаря.

Пожелавам на всички, весели коледни и новогодишни празници.

Тема "Три въпроса на различна тематика; мебел, абкат, електроника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: