• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
Chefo77 написа:
...
+1
Явно се прави , че не разбира. BiFuel на коя да е марка не обсъждаме, както и произведени като чисто газови. Щот има и такива за работа по складове - мултикарчета и мотокарчета.
stivemaster - майстор
Адаш ,не знам кой се прави на умряла лисица и вика "дръжте крадеца".Да дойда да те взема за ръчичка и да те заведа в Автотрейд или в Ремикс България ООД ,че да ти кажат ли ? Пък и пишейки по този начин, караш аудиторията да си мисли ,че може някой да си купи пикап за над 30 бона който да е без гаранция защото има добавена АГУ.
В предния ми пост не прочете и кои са представителите на Виали и Иком при течната фаза и БРЦ и Ланди-Ренцо при газова фаза че да разбереш и кой има право да монтира ,кой му дава това право,дали се запазва гаранцията и т.н.Дори ревюта ви дадох на най популярните организации защитаващи правата на автомобилистите и анализиращи съвременната автомобилна индустрия в полза на потребителите .Те еднозначно и на ниво технически некомпетентен потребител са ви обяснили че монтирането на алтернативна система (не допускайте елементарната грешка да смятате че до 2013 в заводски условия са се монтирали системи за алтернативно гориво) не променя гаранционните условия на производителя.
Ако изчерпвайки аргументите си в спора, ще измествате темата на разговор към Порше-България, ще ви помогна да не се хабите и във Ферари и във Ламборджини и във Мазерати не се навиват ,да знаете !!! Но пък в Порше-България може да си поръчате Панамера хибрид за 83000 долара което не можете да направите в Мерцедес или БМВ или Фолксваген да знаете..
Chefo77 - майстор
stivemaster написа:
Адаш ,не знам кой се прави на умряла лисица и вика "дръжте крадеца".Да дойда да те взема за ръчичка и да те заведа в Автотрейд или в Ремикс България ООД ,че да ти кажат ли ? Пък и пишейки по този начин, караш аудиторията да си мисли ,че може някой да си купи пикап за над 30 бона който да е без гаранция защото има добавена АГУ.
Ако изчерпвайки аргументите си в спора, ще измествате темата на разговор към Порше-България, ще ви помогна да не се хабите и във Ферари и във Ламборджини и във Мазерати не се навиват ,да знаете !!! Но пък в Порше-България може да си поръчате Панамера хибрид за 83000 долара което не можете да направите в Мерцедес или БМВ или Фолксваген да знаете..
Адаш, аз обясних съвсем ясно какво имам предвид: Купувайки НОВ автомобил от магазина на ФВ, и монтирайки ДОПЪЛНИТЕЛНО система за алтернативно гориво в избран от теб сервиз, губиш 100%-овата си гаранция. Ти как го тълкуваш нямам идея. Ако го тълкуваш еквивалентно на това да си купиш НОВ АВТОМОБИЛ НА 2 ВИДА ГОРИВО - да ти кажа, че четеш както Дявола евангелието. Когато си купиш автомобила на 2 вида гориво, нямат право да ти откажат гаранция, нали си го закупил във вида, в който е?
Държа да видя тези дизелови допълнително метанирани Кади-та с пълна гаранция.

А Порше България са дилър на ФВ за България, точно както са и Автотрейд.
И тези линкове, които си пуснал - няма да е зле да допълниш, че там се посочват предимствата на АЛТЕРНАТИВНИТЕ горива, не са информация за гаранциите на автомобили с допълнително монтирани такива извън БГ.
ivanovbg - майстор
Аз се отказах да му обяснявам вече. Едно си знае баба, едно бае. :wink:
kozl - майстор
Аве вие убаво си "баете" ама аз и предполагам много такива като мен не мога да разбера за какво иде реч. Нещо се дъвчете за газ и гаранция. Газта е ясно или се търкала на бутилки или е на кранче и това го разбираме като ни запрът кранчето.
Ама кво е тва гаранция :? , оти я кола с гаранция не съм имал.
DundyTheCroc - майстор
Темата не беше ли за разни измамни устройства, смъкващи разхода, дайте да обсъждаме тях, а :-D
Някой да имам мнение за линковете със самоделните йонизатори/озонатори на входящия въздух в двигателя?
nv952 - майстор
Искам да ме насочите към нещо.В тубата гледах как се източва всичкия бензин от резервоара и аз искам да направя същото но не намирам такава помпа(ако може снимка,линк квото и да е ) Мъча се да го свърша обаче не иска.А и не искам да доливам на пътя.
hidrazin - майстор
Каква е целта на тая работа?
:partyman:
nv952 - майстор
Да разбера колко точно бензин отива за да ида до село защото слагам за по 20лв около 9 л. при цена 2.19л а лятото около 8л при цена 2.55 та по каталог дават 8.6л на 100км аз го слагам 9л.До село е 43км (отиване и връщане) та би трябвало да гори около 5 литра.Обаче стрелката на бензиномера не е най точния уред и затова искам да съм сигурен.
Вчера пробвах да видя къде ще свърши.Лампата светеше и отидох и се върнах а очаквах преди да вляза в Бургас да изгасне ама на.
пп Тати се притеснява да не изгоря бензиновата помпа и плана е следния източвам горивото слагам 5 литра и гас. :-D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: