• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Andri01 - майстор
" Ако имаш кило брашно,дай го на хлебаря,да ти направи хляб". "Направи сам" е много хубава идея,но все пак си има граници-първо е БЕЗОПАСТНОСТТА, на втори план желанието и парите. А с електроинсталацията експерименти и учене от А-Б не се препоръчва!
gogo7777 - майстор
Понякога се чудя колко насериозно се взимате.
Andri01 - майстор
Ако една направата на ел. инсталация не е сериозна работа,то не знам какво би си нарекло "сериозно"!? :)
gogo7777 - майстор
Ел.инсталация......звучи ми толкова сериозно, колкото совалката на Хидрата :lol:
Andri01 - майстор
Не обичам заяжданията и глупавите спорове!! Но не малко хора са си отишли"бадева" от пишман ел. майстори. В края на краищата всеки знае себе си,нали? :partyman:
gogo7777 - майстор
Но не малко хора са си отишли"бадева" от пишман ел. майстори.
Излишни притеснения. Много повече хора са си отишли от квалифицирани ел. майстори. Аз съм жив свидетел.........
Andri01 - майстор
:stumm: Е,успешна направа мога да мупожелая.
П.С.: То и аз моята на вилата съм я правил сам,но с тази разлика,че...това ми е занаята :)!
chapara - майстор
В България всеки върши това което не му е работа, а парите трябва да се въртят. Извода е че все по малко квалифицирани кадри остават в страната, за да може всеки да си гледа работата :lol: :-D
fikata - майстор
Как да си направя ЕЛ.Инсталация на апартамента.
Наистина форумът е НАПРАВИ САМ но темата обижда едно професионално съсловие електротехници,електромонтажници, електропроектанти. Предполагам,че това е несъзнателно от автора.
Преди години/сега не знам как е/ , но по почина направи сам за да се узакони една инсталация на пристройка,малка вила и др., т.е за да се свърже към ел.мрежата към документите за узаконяване по почина направи си сам,се прилагаше и диплома за среднотехническо образозание по ел.специалност на изпълнителя направил сам инсталацията си.
Pooh - майстор
fikata написа:
Как да си направя ЕЛ.Инсталация на апартамента.
Наистина форумът е НАПРАВИ САМ но темата обижда едно професионално съсловие електротехници,електромонтажници, електропроектанти. Предполагам,че това е несъзнателно от автора.
Преди години/сега не знам как е/ , но по почина направи сам за да се узакони една инсталация на пристройка,малка вила и др., т.е за да се свърже към ел.мрежата към документите за узаконяване по почина направи си сам,се прилагаше и диплома за среднотехническо образование по ел.специалност на изпълнителя направил сам инсталацията си.
В този ред на мисли, дайте да закрием Форума, защото всяко "Как да си направя ... сам?", обижда някой, който се занимава с това професионално (ще рече за парици).
Дръжте се малко на ниво бе хора. Това, че някой ще си опъне сам кабелите в жилището, не ви яде от хляба. По-добре му дайте насоки, как да не обърка нещо, отколкото да го нападате, все едно е питал "Как да сглобя оръжие за масово поразяване?"
:prost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "Как да си направя ЕЛ.Инсталация на апартамента." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: