• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
Това, че някой ще си опъне сам кабелите в жилището, не ви яде от хляба.
Това ти е грешката . Не е само до опъването. :-D Темата не е как да си направя дете
Pooh - майстор
fikata написа:
Това, че някой ще си опъне сам кабелите в жилището, не ви яде от хляба.
Това ти е грешката . Не е само до опъването. :-D Темата не е как да си направя дете
От първия пост, съм останал с такова впечатление:
Niki_Georgiev написа:
Здравейте, нов съм във форума ... Идеята ми е да направя 8 кръга и да ги свържа към едно табло в коридорчето, а от там ще извикам техник да ме закачи. ...
Благодаря много!
Човека пита как се връзват лампи и контакти ... едва ли ще хване да си навръзва сам таблото. :wink:
Junak - майстор
Мдаа, скоро очаквам да видя тема "Как мога да си изкарам зъба, дет ме наболява" Че не ми се дават 60 кинта на зъболекар. Гледал съм как става :)
gogo7777 - майстор
Включването ми бе по-скоро като укор. Не помогнахте на човека, за сметка на това писахте много. Не знаете дали може или не може да се справи със задачата. Беше анонсирано, че няма средства да си позволи техник и питането му бе за сечението на кабел /вероятно магистрален така да го нарека/....НИЩО ПОВЕЧЕ. Беше му отговорено,.... трябва ли след това да се пишат хуморески............аз да рева ли като си заварявате сами асмалъците, да се вайкам ли, че ми бъркате в джоба :lol: . Та по-просто гледайте на нещата. :wink:
hidrazin - майстор
Ми ти що не взе да му обясниш? Аз като ми трябва да си заваря нещо отивам при заварчик.
Излиза ми хем по-евтино, хем става по-добре.
Иначе ми се намира и електрожен и оксижен. Използвам само оксижена но не за заваряване.
Пък амалъка ми не е заваряван а е с болтови връзки. Няма да се набутвам със заварчик я? :lol:
И въобще не става дума дали ще "изяде хляба" на някой. Моя не мое го изяде на тоя си етап. Предполагам и на другите. :shock:
Все пак става дума за неща които няма да използва само той, че да си носи сам последствията.
Е, ако си наредиш сам калпаво ламината или залепиш накриво плочките в банята няма опасност за никого.
Също ако си боядисаш тавана на петна. Най-много да те бие жената.
Просто ще е грозно. А тук е и опасно.
Ами то ако всеки си мисли че може да върши всичко, защо не ти дават да караш без книжка бре?
Или да подкараш някой самолет със 150 пътника???
:partyman:
Ок, разбрах, че работата не е за новаци, но все пак се намери някой, който да помогне. Ще пиша тук, само за да ви показвам до къде съм стигнал и как съм го направил, за да е полезно на следващите, а от Вас очаквам да не ми спамите в темата. Благодаря.
galin56 - специалист
Добре, като за начало обясни какво имаш предвид под кръг 5,6,7,8-силов кабел. Начертай и по-подробно от къде мислиш да прекараш кабелите и какви кабели. И ако видим някаква грешка ще те поправяме.
gogo7777 - майстор
Ми ти що не взе да му обясниш?
Chefo77 му отговори ....каквото дошло, такова си отишло :) . Друг въпрос аз не видях. Вероятно следващият ще е ...спайка или Ваго, със или без РК и т.н. :lol:
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
Вероятно следващият ще е ...
Надали ще има още въпроси...
gogo7777 написа:
Ваго
То повече от половина квалифицирани елтехници не са чували тая дума, камоли са държали в ръцете си.
l_bonev - специалист
Късно видях темата , но сега разбирате ли защо ни липсваше hidrazin , винаги точенп и изчерпателен. :prayer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Тема "Как да си направя ЕЛ.Инсталация на апартамента." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: