Нека намерим най-тънките цени.
gamencerista - специалист
dadko написа:
Че то още вчера нямаше нищо на Budjet в Практикер. Отбих се да видя за тази разпродажба, ама- нъцки. Става въпрос за този, в София, на Цариградско шосе. Или аз не съм разбрал нещо и разпродажбата да е била за други магазини...И още малко офтопик, че темата е за " Lidl". Купих си две неща и платих с дебитна карта. Касиерката поиска да се идентифицирам с лична карта или шофьорска книжка- дали картата е наистина моя. Подразних се, Ами ако изтегля с тая карта парите от банкомат и платя в брой? банкомата не ми иска лична карта...
Аз се надявах поне едно гедоренце да е останало :cry:
kuger - майстор
[quote="dadko"]Че то още вчера нямаше нищо на Budjet в Практикер. Отбих се да видя за тази разпродажба, ама- нъцки. Става въпрос за този, в София, на Цариградско шосе. Или аз не съм разбрал нещо и разпродажбата да е била за други магазини...И още малко офтопик, че темата е за " Lidl". Купих си две неща и платих с дебитна карта. Касиерката поиска да се идентифицирам с лична карта или шофьорска книжка- дали картата е наистина моя. Подразних се, Ами ако изтегля с тая карта парите от банкомат и платя в брой? банкомата не ми иска лична карта...[/quote
От известно време и на мен ми искат идентификация с лична карта.
bobko - специалист
по принцип са задължени да искат документ за идентификация,когато се пазарува с карта било то кредитна или дебитна,друг е въпроса,че в повечето случай не им се разправя на продавачите.
vasko9999 - специалист
Колеги никой не исказа мнение за комплекта гедоре което пускат утре за 80 лв.На кой е производство?Преди време взех малък комплект на OVIM за 30 лв.(битове,няколко камъка до 14 с малка тресчотка в куфърче) и не останах много доволен,като го понапънеш с тресчотката битовете се деформират.Не ме разбирайте погрешно не че се кривят като локум но очаквах малко повече.
mitko64 - майстор
Конкретно за лкидълските тресчотки, на мен не ми харесват, защото са прави. Гледах и на конкуренцията им WORKZONE, тялото им е S- образно и много по- удобно и функционално. Иначе за битове им признавам онези тайванските, в зелените кутийки. В Германия на 31.12- сряда :? поскат нова порция инструменти, има и гедоренца в онези червените кутийки(81 И 101 части), може и насам да отпуснат нещо. Аз си заплювам оберфрезата.
Последна промяна от mitko64 на нед дек 21, 2014 5:12 pm, променено общо 3 пъти.
MIRO_073 - майстор
bobko написа:
по принцип са задължени да искат документ за идентификация,когато се пазарува с карта било то кредитна или дебитна,друг е въпроса,че в повечето случай не им се разправя на продавачите.
Е как така да са задължени??? Че някои ги кара, ама така не става. Какви са да ми искат лична карта? Ти да не си овца? Аз може да си помисля, че искат да ми откраднат апартамента примерно! Как така няква магазинерка ще ми иска лична карта ??? Няква магазинерка на която си давам ЛИЧНИТЕ изработени пари да ми иска лична карта? Това да не е банка или община или полиция???
bobko - специалист
Така,е не са полиция или друга държавна институция,но по какъв начин ще удостовериш,че картата е лично твоя,а не е чужда или крадена.На малките суми не съм забелязал да изискват,но съм забелязал,че за по-големи суми задължително.Скоро ми се наложи да платя LED TV с дебитната си карта и продавачката след като ми поиска лична карта се УКОКОЛИ :shock: да види имената правилни ли са с тези на дебитната карта :lol:
plamski33 - помощник
А разрешително за работа с лични данни имат ли?Те даже не всички полицаи имат,камо ли касиерки.
edre - специалист
plamski33 написа:
А разрешително за работа с лични данни имат ли?Те даже не всички полицаи имат,камо ли касиерки.
Почвате да се увличате май,
juvesan - специалист
Оффтопик:
Не знам защо се формализирате с тези глупости за личните данни. Оператори , разрешителни - смешна работа. Не знам колко от вас са ходили по хотели ( обикновено частни от тип семеен и стари "държавни" такива - навсякъде едно си знаят и баят :лична карта 3 имена адрес ЕГН и т.н. Да не говорим, ако ходиш за някакви поименни "транзакции" в каквото и да е долнопробна фирма , кооперация ... навсякъде на общо основание ти искат и картата и личните данни.. ние сме супер смешна държава , да знаете! Всеки твърди че има право на това или онова и ако е в позиция да диктува си нямате идеи какви изУУди има... запъва се и толкова , всичко спира ако си потърсиш правото да споделяш тази информация само на лицензирани лица ..... лично аз, обикновено си сгрешавам някоя цифра от ЕГН, когато я пиша собственоръчно, та дано намалее шанса да изтегля 100000 евро докато съм спял или да гласувам за Ердоган например..... :vom:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: