Всички имаме коли, нали ?
Кики - специалист
stiv1961 написа:
На моя Опел( замина си горкия
Ей, без пари го даде, и аз скоро смятам да "женя" моя но тук и толкоз не дават, хем е вектра и е по-тежък.
Пък на miroton мога само да му кажа да си слага само опелско GM масло на скоростната кутия за да не пати, a на мотора може и да не е GM.
stiv1961 - майстор
Кики написа:
stiv1961 написа:
Ей, без пари го даде, и аз скоро смятам да "женя" моя но тук и толкоз не дават, хем е вектра и е по-тежък.
Абе свалих доста неща от него, ще видим колко ще им взема :) само да не стане да взема толкова пари от частите колкото съм взел за цялата кола :-D
miroton - майстор
Кики написа:
stiv1961 написа:
Пък на miroton мога само да му кажа да си слага само опелско GM масло на скоростната кутия за да не пати, a на мотора може и да не е GM.
Разбрах заместителя на маслото.
miroton - майстор
Ето го новия бензинов филтър,няма никаква опастност да се счупи

Прикачен файл

Снимки1394.jpg
ivanovbg - майстор
Идеята да ти кажа да си сложиш метален не е за счупване, а за спукване от налягането. Лошото е че на газ колата си върви и евентуално се усещаш късно и умира помпата. Идва ли са ми с такива спукани и не само опели. Но ти си знаеш де :wink:
Леко и безаварийно :partyman:
miroton - майстор
Шампион пише на него,може и да не е менте ама кои ти казва
КИМИ - специалист
ivanovbg написа:
Идеята да ти кажа да си сложиш метален не е за счупване, а за спукване от налягането. Лошото е че на газ колата си върви и евентуално се усещаш късно и умира помпата.
Ами като почне да пада стрелката за бензиномера, много ясно, че трябва да спреш и да отстраниш теча. :-D
Направи - напреднал
ivanovbg написа:
Филтъра трябва да е железен, иначе ще събираш бензина по асфалта!
Taka e , имам горчив опит.

Тема "Доливане на масло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: