• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ttttttd - специалист
Всеки котел,камина,комин,са различни.КПД тяга на комина височина на комина.Уплътнения на розетки,ревизионни отвори.Вратички на котли камини.Заустване на кюнците,ВСИЧКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УПЛЪТНЕНО БЕЗУПРЕЧНО

ВСЕКИ ЕДИН СЛУЧАЙ В КОИТО ИЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ Е РАЗЛИЧЕН САМ ПО СЕБЕ СИ.ОТ СЪПЪТСТВАЩИТЕ ГО ОБСТОЯТЕЛСТВА И ПРЕНЕБРЕГВАНЕТО НА ГОРЕ ПОСОЧЕНОТО.И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА ТАЙНИ ПО СКОРО ЗА РАЗЛИЧНИ РЕШЕНИЯ ИЗИСКВАЩИ ГИ СИТУАЦИЯТА ТОВА Е ИСТИНАТА.ПРЕНЕБРЕГВАНЕТО НА СЪЩИТЕ ВОДИ ДО КОФТИ РЕЗУЛТАТИ И РАЗОЧАРОВАНИЯ
Lubo7 - помощник
Адаш благодаря за помощта аз без тази тема щях да си мръзна и тази зима на климатици и да се чудя откъде пари за ток.Нямам място за дърва и затова търсех друго решение но финансите не стигат до никъде с малко дете и инвалидна пенсия зор се кара,а работа я има я не. Но да не се оплаквам . Горелката си е супер но си иска нейното .Трябва си настройка и сериозно отношение по въпроса .
Колеги все пак е огън и говорим за нашите домове него пренебрегвайте с лека ръка.
Наздраве и от мен.
judas - специалист
Lubo7, жив да те ожали човек. Без тази горелка си стоял на студено?! Някак си не ти вярвам!
Lubo7 - помощник
ще се направя на ударен все едно не съм го прочел.
а кои климатик при -25 градуса не замръзва
Ако ще казвате нещо за горелката ОК
Кои какви опити е направил какво се е случило и така на татък .
filmatoplo - майстор
вчера сефте от месец отворих печката да почистя пепелта, горяла е добре.
rosso666 - специалист
filmatoplo написа:
вчера сефте от месец отворих печката да почистя пепелта, горяла е добре.
Сподели клега по какво си личи как е горяла та и аз да огледам моя котел
filmatoplo - майстор
Няма много нагар, работила е чисто без чернилка, пепелта е финна и добре положена вътре, вдигаше температура бързо с добър разход 1чувал на ден.
ttttttd - специалист
КОЛЕГИ:

БАЩА МИ Е МНОГО БОЛЕН И НЕ ОТДЕЛЯМ ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ НА ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО.ЗА ТОВА ОТГОВАРЯМ КЪСНО НА ИМЕИЛИТЕ И ЛИЧНИТЕ ВИ СЪОБЩЕНИЯ.ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛА ТАКА МИ Е ПО УДОБНО но с конкретните въпроси.Другото е обяснено мисля.Приятно посрещане на новата година и честита Коледа на патерици
filmatoplo - майстор
днес сложих в бункера малка цепеница, изгоря я без проблем,
filmatoplo - майстор
няма ли кой да даде алъл -защо ми пали постоянно нагоре към бункера. гори и свети през отрорите под бункера, а иначе горелката работи и печката е на 60гр даже е мн топло хем нямам изолация
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: