• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Ruseff, около мен са повече от 10. Не всички ползватели имат регистрация тук. Онзи ден имах случай на блокирал шнек - големия. Съответно изгорял предпазител.Причина - пелета дълга 7см. Никой не длъжен да рови чувалчетата и да си прави масаж на ръцете при условие, че разчита на качество и никой не е застрахован от това та каквато и да е система.
Ruseff - специалист
n.ganev написа:
Ruseff, около мен са повече от 10. Не всички ползватели имат регистрация тук. Онзи ден имах случай на блокирал шнек - големия. Съответно изгорял предпазител.Причина - пелета дълга 7см. Никой не длъжен да рови чувалчетата и да си прави масаж на ръцете при условие, че разчита на качество и никой не е застрахован от това та каквато и да е система.
Цитирах хипотетично,и около мене са вече няколко,и още няма блокирал шнек.
alex_serviz - специалист
Колеги спрете се бе!!!
Настоящата тема е за "Торч, проблеми, настройки и ползване". Както и темата за Грейко не е започната и не се ползва с рекламна цел. По същия начин и темите за Фероли, ИВГ и т.н. Надявам се и настоящата тема да е започната не с рекламна цел и оплюване на другите горелки/котли. Други винаги ще има и постоянно ще изникват нови!
Стига сте се дърляли и си мерили горелките/котлите.
Ако искате да го правите - отворете си друга тема: Торч срещу Грейко или други подобни. Миналата пролет бях пуснал тема за избор на пелетна горелка за един съсед, която беше много полезна специално за мен.
n.ganev - майстор
Някой има ли наблюдения как се справя Torch-а със калпави пелети / дървесни /? За слънчогледови Красен беше споменал, но е интересно как се държи тази система с по скапани пелети.
milenskior - специалист
Аз пък искам да попитам има ли вътрешен шнек Торча, тъй като в нета не откривам информация за това.
krasen1 - специалист
Има вътрешен шнек.
filmatoplo - майстор
Няма да се бъзикам, но някой да обясни ясно и подробно устройството на горелката Торч.
krasen1 - специалист
n.ganev написа:
Някой има ли наблюдения как се справя Torch-а със калпави пелети / дървесни /? За слънчогледови Красен беше споменал, но е интересно как се държи тази система с по скапани пелети.
Снощи нали ги видя,моите са същите и котела ги гори,само че с малко по-голям разход.
n.ganev - майстор
За тебе е ясно - за 5 минути се видяхме, но със теб може да се говори :) . Интересно ми е какво се предприема в такъв случай, след като има вътрешен шнек не подпомага ли работата на системата и не се ли облекчава режима?
Как се развиват нещата при КОМШИЯТА - този път не питам за комшийката [-X , че снощи се бях заинтересувал от комшийки ама :axe: сега кротя щот Азайката ме е поканила на ден рожден и трябва да и се правя да и се харесвам, че иначе ако знаете ПуткАкъф стрес живея, ПутКакво напрежение живея, ПуТкакъв контрол..... #-o Абе да сме живи и здрави и тез дето ни търпят маргазите. :drinkers:
plastkomfort - специалист
Аз мога да кажа че системата TORCH може да се настрой без да се ходи до котела.
Само с едно замерване на шнека от собственика и оттам всичко през интернет се донастройва.
Лично аз съм го правил.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: