• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бай Гого - специалист
Моятa я следи фото датчика..Ако затъмни светлината в горивната камера веднага спира шнека. И следователно след като ги изгори и се появи желата светлина отново се включва.
gimos75 - напреднал
Аз още се опитвам да си набавя частите.Засега съм намерил само контролера.
rosso666 - специалист
Иакъв е -новия натурелски ли?
gimos75 - напреднал
Да,натурелския но бил универсален.
rosso666 - специалист
Универсален е .за грейко и биосолид софтоера има малки разлики..
А може ли да кажеш точния модел на контролера че те в момента имАт три разработки.и колко пари го взе .има един с възможност за монтиране на кислороден сензор.
filmatoplo - майстор
Понеже не съм монтирал такъв контролер на други горелки освен заводски, ако горелката няма вътрешен шнек какво се свързва на платката за да не даде грешка.Не знам вентилаторите в горелките 220волта ли са ,да не изгоря нещо. Може да подменя платка на Бисолид скоро и на Фероли.
Последна промяна от filmatoplo на чет дек 25, 2014 9:09 pm, променено общо 2 пъти.
joro39 - специалист
от менюто избираш оборудването,вече са на български .
filmatoplo - майстор
Ако някой ползва натурела може ли снимки, там тънкости ако има -да не каже Гъх.
rosso666 - специалист
Колега филме аз от две години съм с натурелска електроника на ератовската горелка.
Няма проблеми при монтирането .когато нямаш втори шнек не връзваш нищо,не отчита грешка.аз на това място съм си монтирал сервомотор за бъркалката.упрсвлението си е за 220волтов вентилатор.незнм друго какво те притеснява.ако имаш въпроси питай снимки мисля че имам в по-стари постове.
gimos75 - напреднал
rosso666 написа:
Универсален е .за грейко и биосолид софтоера има малки разлики..
А може ли да кажеш точния модел на контролера че те в момента имАт три разработки.и колко пари го взе .има един с възможност за монтиране на кислороден сензор.
Не съм го купил още.Само направих запитване в сайта на натурела.150лв. без ддс.Вентилатор и мотор-редуктор още не съм намерил.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: