Всичко за дърводелството
kol-4o - специалист
Здравейте!Ако някой има изгоряла(изгорял ротор) или скапана обер фреза,купувам ротора заедно с цангите(затягането)-трябва ми за друго устрйство!!!! :-D
griffin - майстор
:-) разходи се до метро имаше малки фрези за по 40 лв. на промоция :-)
UNIOR - модератор
Ако обясниш какво точно ти трябва,и какво мислиш да правиш, бих могъл да ти осигуря частите, говорим за български машини.
Ротора ще го използваш ли, или ти трябва втулката със цангите?
kol-4o - специалист
Значи, не съм разглобявал обер фреза и не знам,втулката отделно ли се завива към ротора.Ако е така ,ме устройва.UNIOR ,би ли обяснил!!
UNIOR - модератор
Отделно се завива+гайка + ценга 6 или 8мм, говоря за оберфрезите на Спарки.
kol-4o - специалист
UNIOR,благодаря за отговора.(Отделно се завива+гайка + цанга 8мм)-цена на комлект?Ако има менте за 40л.по-добре,ама не намерих!!Ако е с ротор(изгорял)идеята е да използвам лагеруването.
UNIOR - модератор
Цени мога да ти кажа в понеделник ако не ти е късно.

Мисля че не лошо да споделиш идеята която имаш, така ще можем да ти помогнем по добре.Може и някоя схема да драснеш, принципна също ще бъде полезна.
kol-4o - специалист
UNIOR,питах за цена информативно,а идеята ми е в главата още,но като замисъл,нещо като бор апарат,странично.Имам различни двигатели,та да ги използвам.Изобщо откачени идеи.Ходих в един сервиз на спарки,видях въпросния накрайник за обер фреза,но за закрепване не видях никаква резба!

Тема "Изгоряла или скапана обер фреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: