• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
kuger - майстор
Глътнала е вода, дали се е удавила :? ще се разбере, като изсъхне.
Иска ми се соларна маска, ама при това предлагане, не мога да избера. Не ми се дават пари за скъпа, а не искам и боклук. Търся златната среда, но нещо ми убягва.
agj - майстор
kuger написа:
Глътнала е вода, дали се е удавила :? ще се разбере, като изсъхне.
Иска ми се соларна маска, ама при това предлагане, не мога да избера. Не ми се дават пари за скъпа, а не искам и боклук. Търся златната среда, но нещо ми убягва.
Ако маската ще се ползва за РЕДЗ и МИГ/МАГ -ще ти върши работа на само такава от златната среда, ами дори и по евтина.
професионал - специалист
Ами на втората снимка ясно се вижда стъклото в какво състояние е.( маската много отдавна е суха)
agj - майстор
професионал написа:
Ами на втората снимка ясно се вижда стъклото в какво състояние е.( маската много отдавна е суха)
Под " стъкло" вероятно имаш в предвид -течно кристалния панел?
Ако е така, то тогава според мен означава ,че няма какво да се направи т.е. -лек няма .
професионал - специалист
Така де, ама снощи едва гледах от умора и за по-лесно го рекох "стъклото". А нов панел колкото нова маска ли ще се хване?
Весела Коледа на всички!!!
velsi - Почетен майстор
Аз бих разглобил всичко, каквото има за разглобяване, там платки, куплунзи, проверяване за окисления, изчистване и доизсушаване на всичко, батерии ако има - подмяна и... ако тръгне - тръгне, ако не - здраве да е.
agj - майстор
Честита Коледа на всички!
професионал написа:
Така де, ама снощи едва гледах от умора и за по-лесно го рекох "стъклото". А нов панел колкото нова маска ли ще се хване?
Весела !!
Горе долу като за нова маска го смятай !
Освен че едва ли тук у нас ще намериш оригинален панел -Made in Switzerland ,ами ще е и около на 90% от стойността на цялата маска !
agj - майстор
velsi написа:
Аз бих разглобил всичко, каквото има за разглобяване, там платки, куплунзи, проверяване за окисления, изчистване и доизсушаване на всичко, батерии ако има - подмяна и... ако тръгне - тръгне, ако не - здраве да е.
Доколкото знам, тоя тип панели не се разглобяват!
Всяка една интервенция по тях си е побългаряване !Побългаряването в подобни случай (на умряла маска ) се изразява в изразяване на панела около мястото на батериите и съответно тяхната подмяна .........!Но в случая, течните кристали са загинали безвъзвратно и .....спасение няма никакво!
dragozow - майстор
Капсулована е, но с малко внимание се отваря. Аз също бих я отворил от любопитство. Иначе панела струва колкото маската.
gogo7777 - майстор
За тая маска си заслужава да се опита всичко.......на времето струваше близо 700 лева :)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56

Тема "Маски и шлемове за заваряване-всичко за тях и избор на маска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: