Нека намерим най-тънките цени.
inspo - майстор
Днеска два пъти ходих до лидл. Единия път да взема караокето, а втория за да го върна.
За неразбралите като мен да поясня. НЕ плейва дискове . Фактически е един аудио смесител с два входа за микрофон , стерео и видео входове и изходи. Микрофоните са доста солидни. Но в този си вид не ми върши работа.
razli4en73 - специалист
mitko64 написа:
razli4en73 написа:
То поне да пуснат двускоростната дрелка.Все тая малката за мулти домакини,като на рекламата.Сигурно и такива има... :? .
Да я пуснат, ама няма вече глезотии с Рьом патронници- PSB 1050A1(даже и приставка за прахосмукачка при пробиване в стена имаше към нея). Гледах в продавалника една за 100лв., но най- нагло окичена с китайски ключов патронник.
Честита Коледа на всички колеги.За подрязването си е така,ползвал съм го за това и там е незаменим,но аз не съм те разбрал,помислих,че си искал да я махаш, понеже писа,че си я рязал.Иначе това ми е единствената машинка от тази марка и я имам отдавна, доста преди да рекламират този "реноватор" с който направиха по известен този тип машина.За сега не съм имал проблеми.А дрелката при нас не са я пускали,гледал съм я на немския Lidl Service, то и при тях отдавна не са я пускали.
Последна промяна от razli4en73 на чет дек 25, 2014 8:10 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Kривите шпиндели. За кои вертове става въпрос освен 18 Li B2, които бият патронниците? Защото с рьомове другите са Ni- Ca.
Моя лидълски винтоверт/бормашина с патронник Рьом беше добре, но го подбирах.
После си купих малкия с триклетъчна литиевойонна батерия, който е производство на Гризли Гартенгерете и е с патронник СанОу - и той е добре, но също си го подбрах. Всъщност втората машинка ме радва повече, въпреки, че е по-слаба, но пък е и по-малка, а и патронникът и се маха, и става винтоверт с доста компактни размери.
profesionalist_wood - майстор
Привет. Къде във София в лидълите ги има тези светещи устройства за ръце и крака?

Прикачен файл

IMG_20141225_201438.jpg

Прикачен файл

IMG_20141225_201450.jpg

Прикачен файл

IMG_20141225_201458.jpg
prascho - майстор
Вторник гледах в хаджи димитър ги имаше ...
profesionalist_wood - майстор
На коя улица беше адреса че съм забравил?
prascho - майстор
Ами по интернет го водят Резбарска 1. Като тръгнеш от сточна гара в посока хаджи димитър /балкан стар/. Минаваш под жп. прелез, правиш десен завой на 90 градуса, подминаваш жп линия /нефункционираща/ в дясно има оборотна автомивка, в ляво е ОМВ бензиностанция и веднага след нея в ляво е Лидл. По натам е и Пени-то.
dadko - майстор
Аз ги гледах тея светещите джунджурии в лидъла на ботевградско шосе към околовръстното- тоя, до Джъмбо . Имаше два чешита- някакви за ръка и за глезен. Хубаво светят, ама мен не ме заинтригуваха. Аз взех за жената един "Slow cooker"- или казано на български- "слоу кукър" уред за бавно готвене... Кога ли трябва сам да си забраня да минавам през Lidl. Или някой друг да ми забрани, че на мен са ми слаби ангелите...
prascho - майстор
На който му слаб ангела не отива в публичния дом :-D .
razli4en73 - специалист
prascho написа:
На който му слаб ангела не отива в публичния дом :-D .
А на който му е силен ангела,какво ли прави в публичния дом.. :? :lol: :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: