vasko9999 написа:Вчера гледах стойка на спарки в един магазин,нямаше никакъв луфт но цената БЕЗ менгемето беше 87лв. а менгемето беше 68лв. така че всеки сам си решава.На външен вид беше като лидълската.Менгемето не е 68лв, а 30 и нещо...

vasko9999 написа:Вчера гледах стойка на спарки в един магазин,нямаше никакъв луфт но цената БЕЗ менгемето беше 87лв. а менгемето беше 68лв. така че всеки сам си решава.На външен вид беше като лидълската.Менгемето не е 68лв, а 30 и нещо...
klomo написа:Па то става въпрос за един модел, който го имам. Биенето си проличава чак като сложиш нещо 30 см. Предполагам, че даже не е причина патронника. Имам син Бош и там нещата с биене и клатене са още по- трагични, а струва 350лв. Проблемите на този модел Парксайд се оказаха в батерията- на братчеда сдаде багажа, добре поне че е евтина.mitko64 написа:Kривите шпиндели. За кои вертове става въпрос освен 18 Li B2, които бият патронниците? Защото с рьомове другите са Ni- Ca.18 волта с литиевите батерии
bobko написа:... но пък гаранцията си отиде, предполагам.teon написа:...че на туй малко ли му казваш?...това на 'дъното' лагер или втулка е?втулка е в дъното.Може да съм сгрешил,но смених греста и сложих повечко от това количество дето е на снимката.Машината заработи по-тихо и по-гладко
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: