Нека намерим най-тънките цени.
Kumay - майстор
vasko9999 написа:
Вчера гледах стойка на спарки в един магазин,нямаше никакъв луфт но цената БЕЗ менгемето беше 87лв. а менгемето беше 68лв. така че всеки сам си решава.На външен вид беше като лидълската.
Менгемето не е 68лв, а 30 и нещо...
bobko - специалист
Днес отворих шлайфа и какво да видя :shocked: почти никаква грес.Който си е купил нека да си го прегледа и да му сложи грес защото тази е доста спечена и съвсем малко почти не смазваше.Изображение
Kumay - майстор
bobko написа:
Днес отворих шлайфа и какво да видя :shocked: почти никаква грес.
Не правете тази грешка! Греста е напълно достатъчна! Ако добавите ще я изхвърли и не се знае в коя посока - през лагерното гнездо или към ротора... :axe:
teon - специалист
...че на туй малко ли му казваш?...това на 'дъното' лагер или втулка е?
mnn - помощник
Имам дрелката от предишния път, явно А2 модела. Патронника бие много неприятно (може такъв да ми е късмета). Имам и перфоратора за 111лв. където беше и мнооого ми хареса, че поръчах да ми вземат и тая дрелка, но в инерес на истината малко разочарован останах от нея. Моя съвет е по възможност стегнете едно свредло и я пуснете.
Също излизат тук-там и разни промоции на райдър и еinhell на подобни машини с такава цена...

http://praktiker-online.bg/product/8381 ... nhell.html
http://www.onlinemashini.bg/borma6ina-r ... 13mm-/9892
Последна промяна от mnn на съб дек 27, 2014 10:11 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
klomo написа:
mitko64 написа:
Kривите шпиндели. За кои вертове става въпрос освен 18 Li B2, които бият патронниците? Защото с рьомове другите са Ni- Ca.
18 волта с литиевите батерии
Па то става въпрос за един модел, който го имам. Биенето си проличава чак като сложиш нещо 30 см. Предполагам, че даже не е причина патронника. Имам син Бош и там нещата с биене и клатене са още по- трагични, а струва 350лв. Проблемите на този модел Парксайд се оказаха в батерията- на братчеда сдаде багажа, добре поне че е евтина.
bobko - специалист
teon написа:
втулка е в дъното.Може да съм сгрешил,но смених греста и сложих повечко от това количество дето е на снимката.Машината заработи по-тихо и по-гладко
Chefo77 - майстор
bobko написа:
teon написа:
втулка е в дъното.Може да съм сгрешил,но смених греста и сложих повечко от това количество дето е на снимката.Машината заработи по-тихо и по-гладко
... но пък гаранцията си отиде, предполагам.
razli4en73 - специалист
Малко неприятна изненада с тази втулка, като гледам снимката на колегата.Моя още не съм го отварял,а и не мисля да го бутам докато е в гаранция,но на предния модел му бях сменил греста и е на иглен лагер,но вече е с нов собственик.По горе бях писал мнение и за двата модела.
Последна промяна от razli4en73 на нед дек 28, 2014 2:25 pm, променено общо 1 път.
bobko - специалист
Абе,той да се не чупи за да търся гаранция,но предполагам няма да се занимават в Lidl да проверяват с каква грес е вътре и да не уважат гаранцията.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: