Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
Ще остана на тъмно, ама друг път. Англетата хич не ме интересуват, в БГ картинката е друга, съответно и подхода е друг.
krasi92 - майстор
hidrazin написа:
Консумираната енергия не се измерва във волтове. Плащаш за енергия.
А това че тя не отговаря на параметрите за качество е друга бира.
:partyman:
P.S. Да минахме я. Мноооого мъчително! :-D
разбира се че едруга бирата.Плащаш 2 получаваш 1
cvettomirr - специалист
Решил ще звъня до господарите в Понеделник, да видим какво ще стане.
bobko - специалист
Дано,те вземат на предвид :) Ще гледаме интересен репортаж :)
FM STEREO - специалист
Повикай "Разследване" по "Нова" и "Частен случай" с Валя Ахчиева :sad:
cvettomirr - специалист
Кофти че Н.Лозанова не се занимава с такива неща :rolleyes:
Ще ходя утре до шефа на чз за областа да се пробвам по нормален начин да оправят проблема, и като не стане айде господари на ефира.
FM STEREO - специалист
Да така е най добре,аз ти казах по нагоре в коментарите че има разрешение на въпроса,повече натиск и нещата ще се решат,най добре не ходи сам ами отидете повече хора,проблема не е само при теб,съберете,организирайте се поставете въпроса,че така не може да продължава.Успех!
cvettomirr - специалист
Моите съседи и те са на същото дередже, понеже тази година си вкарах и трифазен ток, сега мерих и трите фази всички по 180 волта, като другите две са без товар.
FM STEREO - специалист
Напрежението кляка,защото трафа е слаб,ако няма проблем с нулата значи мощността трансформатора е малка и напрежението кляка когато се натовари мрежата,топката е в ръцете на ЧЕЗ.
gogo7777 - майстор
топката е в ръцете на ЧЕЗ.
Единствените топки, които са в ръцете на ЕРП-та са тези в гащите им. Само брутално се постига целта......жалба в местното енерго и после никакво плащане. След това Конституцията на РБ и си в джаза. Делото минава служебно и бързо. Кви телевизии, кви циркове......нема 230-нема пари....от просто по-просто. Мангала го е прозрял, ама там е немам пари-не плащам... :)

Тема "Проблеми с напрежение, ЧЕЗ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: