• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ico_3 - специалист
Много гаден стържещ звук при въртене на малкия шнек днес даде грешка Pellet jam и имаше едно малко х пред малкия шнек като изчистих с прахосмукачката горелката се оправи но този звук ме притеснява.От какво може да е?
LazarGanev - "Велик майстор"
Явно много често влиза в суспенд и се образувал нагар в тръбата, където лежи малкия шнек. Изстържи я с дълга отвертка и трябва да коригираш настройките за да работи на по-ниска мощност Р2 или Р1
geniya - специалист
kalin72 написа:
Ако някой се отказва от горелка Грейко RB20, купувам му я :)
Не че ми тежи зареждането с дърва, но си мисля, че с 6 тона слънчогледови пелети ще изкарам зимата :)
:lol: Нали ти беше добре с дървата, сега нещо запя друга песен, едва ли някой ще се откаже от мързела с Грейкото. :-D
ico_3 написа:
Много гаден стържещ звук при въртене на малкия шнек днес даде грешка Pellet jam и имаше едно малко х пред малкия шнек като изчистих с прахосмукачката горелката се оправи но този звук ме притеснява.От какво може да е?
Писал съм по-напред че при мен стана също така.Почисти камерата пред шнека, имаш натрупана шлака :)
lusynik - специалист
За разходите-на лято :wink: .Сега можем само да си чешем клавиатурите! Поздрави на колегите,които черпят опит и знания от форума.Честита Коледа и весело посрещане на Новата година!
kalin72 - майстор
Колега, добре ми е с дървата, ама ако наистина успея да се стопля с 1200-1300 лева за сезон, що пък не :) Кой се отказва от лесното и хубавото ;)
n.ganev - майстор
Ами аз с тези пари се претоплям с дървесни пелети.
kalin72 - майстор
Е аз за пелети говоря, инак сега с дърва - 800-900 лева на сезон.
n.ganev - майстор
Не че ми тежи зареждането с дърва, но си мисля, че с 6 тона слънчогледови пелети ще изкарам зимата :)
За това написах дървесни. Останах с впечатление, че смяташ да гориш слънчогледови. Разхода ценово почти няма разлика, но както и да е аз не съм фен на слънчогледа.
kalin72 - майстор
Аха, ясно за кое си писал :)
Ами незнам, ще видим, къщата ми е сравнително добре изолирана, при вода на котела 65-70 градуса поддържам навсякъде 23-25 градуса, та си мислех, ако с малко повече пари за пелети успея да поддървам същите температури, супер :)
А слънчогледови, щото са по-евтини, но ако наистина отиват повече като количество и цената се изравни...до нас правят пелети, все пак, макар и иглолистни, но кво пък :)
n.ganev - майстор
Чувал съм, че брезнишките пелети са добри, но като минеш на пелети можеш да пробваш и сам да си прецениш кой вариант ще ти е по-приемлив.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: