• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бай Гого - специалист
filmatoplo написа:
няма ли кой да даде алъл
Акъл не давам,щото неам..

Най вероятно се палят,защото няма достатъчно тяга от комина.
judas - специалист
Както вече писах, капризна работа. На тоя студ има силна тяга, но харчи за световно - за 30 часа непрекъсната работа 45 кила пелети, т.е. 18 лв. Дали на ток няма да е по-евтино?! Риторичен въпрос :-D Вече мисля, че залудо ручах жабетата :-D
ttttttd - специалист
filmatoplo: ПОНЕЖЕ МРАЗИШ ДА ЧЕТЕШ.Специално за тебе.

Прикачен файл

Снимка0396.jpg

Прикачен файл

Снимка0397.jpg
Lubo7 - помощник
judas Здравей сметката е много проста.И не че откривам топлата вода само искам да повторя някои неща.
45 кг. пелети по 4kW за килограм е равно на 180 кW
Radoslaw - специалист
Предполагам бункера ,би трябвало да ти има капак.Той трябва да е перфектно изолиран с уплътнения и закопчалки.Тоест оттам не трябва да влиза и грам въздух.
filmatoplo - майстор
От тези болчета ли ще спре да гори нагоре. Капака е уплътнен с гума има закопчалка, когато го отварям даже е залепнал.
filmatoplo - майстор
Весело посрещане на новата година, студ не студ не се вдига разхода, седи ми 1чувал ,жената е доволна, даже прегрявам излишно оти нема изолейшън барабар с дограма аламин.за какво са болчетата.
judas - специалист
Честита Нова Година, съфорумци. Пробвам нов начин за отопляване - газов саджак(горелка) в пепелника на котела. Ако стане, ще се откажа от пелетите. По-точно то става, но да видя като цена как ще излезе.
Lubo7 - помощник
Честита Нова Година
wankata7108 - специалист
правя последен опит с моята горелка поставих и винтове както ме посъветва автора на темата и запалих в 9:40 да видим дали ще се задръства пак и какви температури ще развие в тоя студ
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: