Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
FM STEREO - специалист
То това с картата го има и тук ,друг е въпроса дали са монтирани такива ел.мери по желание на клиента.
bobko - специалист
FM STEREO написа:
То това с картата го има и тук ,друг е въпроса дали са монтирани такива ел.мери по желание на клиента.
Няма такъв филм по желание на клиента.Доста не икономично е на ЕРП-тата да монтират такива ел.мери дори в повечето трафопостове няма от тези дето са с GSM отчитане защото им е скъпо,а ходят и ги отчитат на място.В подстанциите има монтирани такива с GSM отчитане,но там е друго имат сметка от това затова са инвестирали :)
moimoimoi - майстор
премери напрежението между фазите,така елиминираш нулата като възможна причина за ниското напрежение
FM STEREO - специалист
В ромската махала в момента се изгражда законна мрежа и ще се монтират точно такива ел.мери с дистанционно отчитане,ел.мерите ще са издигнати на високо,ако всеки месец трябва да се кара вишка да се отчитат а и инкасаторите не искат да ходят в махалата защото се нападат от ромите,дистанционното отчитане ще реши този проблем,няма да има разходи за гориво на вишката,която ще се използува за аварийни ремонти.
antonioven - специалист
Ако проблема е в неутралата (нулевият проводник), натоварената фаза ще пада, а ненатоварените
ще летят нагоре. За електромерите с дистанционно отчитане, при нас ги монтираха през Февруари,
но инкасаторите още обикалят.
FM STEREO - специалист
gogo7777Какво стана с проблема,разреши ли се?
КИМИ - специалист
Aз от 3 години хронично съм под 200 волта, на телевизора-ЛСД му включих даже соц. токоизправител, че дава черти.
Кои са за ебане- ЧЕЗ или трафопоста е скапан, на него няма накачили се мургави подчовеци, индианското гето е далече.
Ще стане ли с някаква вид жалба и какво да пиша в нея,
ако някой се е оправял с тия чешки измамници?
miroton - майстор
Я напиши стабора кои номер е
КИМИ - специалист
miroton написа:
Я напиши стабора кои номер е
Враца, кв. Медковец ул. Стефанка,
от стабори-мабори не разбирам. Потресен съм просто от
безхаберието на техниците в тая фирма- нивото им е пълен потрес,
пак казвам, не искам да обиждам техниците- може самата фирма да е менте,
пробутват ни менте ток, а прибират истински пАри,
то така се осъществява американската мечта на Балканите. :-D
FM STEREO - специалист
КИМИ написа:
Aз от 3 години хронично съм под 200 волта, на телевизора-ЛСД му включих даже соц. токоизправител, че дава черти.
Кои са за ебане- ЧЕЗ или трафопоста е скапан, на него няма накачили се мургави подчовеци, индианското гето е далече.
Ще стане ли с някаква вид жалба и какво да пиша в нея,
ако някой се е оправял с тия чешки измамници?
Ти пак имаш някакво,ВИЖ ПРИ МЕН КАКВО СТАВА :sad:

Тема "Проблеми с напрежение, ЧЕЗ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: