Ами аз не мисля, че има кой знае колко значение на теория, пък и за Лидл къде продават инструментите си, след като цената навсякъде е дефакто една и съща. Пък и не страдам от убеждението, че , виждаш ли , тази верига ни продава нещо и го дотира , предполагам, че като поръчва бройка за нещо, брандирано за Лидл получава добра отстъпка и колкото е по голяма бройката има по сериозна отстъпка и себестойността пада.. Е, съществува и вероятността просто да правят груби сметки да има за Германия и т.н . а ако остане да е за Романешите и вече ако има върната стока и някакви резерви - за ония станишевски мързеливци от Бг... 
stan73 написа:Mисля, че на Гризлито няма да стане, батериите изглеждат различно. Според мене(съвсем наизуст го твърдя, никъде не намирам информация) са съвместими на 12V модел, на модела 10,8( който също го предлагат на 19), на мултикътърчето, на това дремелче, на единият делташлайф(на другият модел батерията вече прилича на Гризлито) и на триончето на Флорабест. Въпреки различният капацитет на батериите, изглеждат еднакво и всички са на Компернас. Остана да пуснат импакт драйвър,радио и прожектор и ще покрият асортимента на Бош.mitko64 написа:Ангеботето още не е излезло, само на страницата на Parkside последните четири предложения са от дата 19 онлайн http://www.lidl.de/de/parkside-akku-fei ... a1/p191019 .Брей, тя и цената му е супер. Ако го пуснат и тук за по 40 лева и батерията му става и на "Малкото Гризливертче" - ще си го купя с най-голямо удоволствие, въпреки, че имам вече подобен инструмент (айнхелски, с кабел) .