• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
hidrazin написа:
fox_vt wrote:
....Жалко че опцията inrush е само за променлив ток.
Клещите на Мастеч - MS2108(ако става дума за тях и подобни) имат тази опция, но само при измерване на променлив ток. Тази опция е точно за измерване на пусков ток, сигурно това е имал предвид колегата fox_vt.
hidrazin написа:
Показанията на другите се въртяха около 350А. Никое от тях не скочи над 400А. Няма си на идея защо.
А относно това си мисля, че този първоначален пик е толкова кратък, че обикновените уреди като нашите не могат да го уловят, но на по-прецизни и с осцилограма той се вижда. :partyman:
fox_vt - майстор
Да точно това имах предвид за 2108.Иначе за 140А аналогов амперметър най вероятно е от инерцията на стрелката надали е имал успокояваща система.На сеата свещите са 15А първоначално, сега на рендето да по 20А но май са бързонагряващи.
fore - майстор
Аз прбовах с моите Хайелек, полиценз на Мастеч да меря стартерният ток на колата- не можа да го хване, а са до 600 ампера постоянен.
nv952 - майстор
hidrazin написа:
Това също не е зле. Мери до 1000А AC/DC и освен останалото има и термометър до 750 градуса.
http://www.mit.bg/rw/items/ElimexMS2101 ... s2101.html
:partyman:
тоя сайт нещо ми изглежда съмнително затова ще ги купя от тук,хем имат и магазин в Бургас и ще ги видя.
http://www.elimex.bg/product/54722/ured ... s2101.html
hidrazin - майстор
Е това няма никакво значение. Виж какво пише на линка дето съм дал - ElimexMS2101-pasat-elektroniks.
Този магазин продава продуктите на Елимекс-Пасат електроникс. Така че е едно и също.
nv952 - майстор
ок купувам го от моя линк.
Тенкю :) :prayer:
nv952 - майстор
Ей го бре,Пристигна нищо че от спиди ме прекръстиха на Ивелин...преживях го!
Поръчах и една отвертка,тъй като Аклещите са 99 лв а доставката е безплатна над 100 та,дет ще дам 4 лв на спиди за доставка по-добре да си взема и една отвертка + доставка без пари :-D
имам и няколко въпроса,ама по-късно.

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (27 KиБ) Видяна 1164 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (50.54 KиБ) Видяна 1164 пъти
hidrazin - майстор
Ми крайно време е да почерпиш за да не гръмне уреда или да се изкриви отвертката. :-D
nv952 - майстор
:drinkers: Черпя те виртуално,а пък ако минаваш през Бс може и реално.
nv952 - майстор
Сега искам да питам нещо.Голям мерак имам да меря ток и затова пробвах колко ток минава за печката.(тип духалка http://sapirshop.com/img/products/produ ... 641357.jpg)
Според надписа е 2200W аз измерих ток 3А на първи реотан и 6 А на втори реотан.
Според приложението което е на тела ми,печката консумира 1320 вата.
Сега идва въпроса защо има разминаване в етиката и това което съм измерил
Аз ли бъркам някъде?

Прикачен файл

Screenshot_2015-01-07-16-17-29.png
Screenshot_2015-01-07-16-17-29.png (46.51 KиБ) Видяна 1138 пъти

Прикачен файл

00.jpg
00.jpg (46.54 KиБ) Видяна 1138 пъти
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35