Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
FM STEREO - специалист
Вуйчо ти ако малко разбира от електроника ще знае какво е това и къде да го намери :?
dobcho_vn - специалист
Ей пък ви все учени сте се родили :-D Кой ви знае и вас колко неща сте из погорили, колко техника е предала Богу дух в ръцете ви, ама не да се изкарате всети води не напити :razz:
stiv1961 - майстор
Ми той ешко го е казал,ве :-D
eshk0 написа:
Не ги знам въобще :lol: Но и не съм виждал нещо да се е спасило от ръцете на вуйчо :lol: :lol: :lol:
Няма спасение под вуйковите ръчички :-D

gogo7777 - майстор
И аз така, когато съм ремонтирал нещо подобно, никога не съм успявал.......ама ми е било тръпка. За чий ми е сервиза като трябва нещо да се чопли. :-D
DMN - майстор
Ми правилно пита човека - "какви са тези неща", в момента са всичко друго, но не и съпротивления. Съпротивлявали са се колкото могат, но вуйчото се е оказал по-упорит :lцl:
FM STEREO - специалист
Това са съпротивления,резистори които са изпушили и няма как да се разбере каква е била стойността им,цветният код е изгорял,най добре е вуйчо ти да потърси схема на въпросният усилвател.
eshk0 - специалист
Направо да се цензура в устата! Човек да не пита нещо. Всички сте се родили професори :butthead:
sstefanov - майстор
Нали питаш? Получи си отговорите, няма за какво да се сърдиш.
Каквото повикало, такова се обадило...
eshk0 - специалист
Човек цял живот се учи! Тия дето ми се ебават, също не знаят много неща ама тука се правят на професори :finga:
gogo7777 - майстор
Споко, никой не се ебава. Просто ескалират емоции от една друга тема. Ама това са дреболии :lol: . Тия неща, за които питаш се наричат резистори (съпротивления), така кажи на вуйчо ти. Трябва да намери схема или да каже какво и какъв е модела на пациента :lol: за да се опитаме да разберем с каква стойност са тия резистори. Разумеш :wink:

Тема "Как се наричат тези неща?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: