Всички въпроси за вилата.
tedi1 - специалист
Мотоблок за 1200 лева, нещо не ми се вярва. Може би само фрезата струва толкова.
l_grigorov - помощник
Ако успея да намеря проспекти или нещо подобно ще го постна.
П.С. И ако не ме лъже паметта беше точно 1240 лв.
diksilend - специалист
прецаках ремака и забравих да го взема някой ако има информациа да каже
l_grigorov - помощник
tedi1. Грешката е моя. Все пак е мотоблок, но цената е 1560 лв (нещо ми е останало в акъла 1200 лв), само двигателя е на субару, иначе е френска сглобка.
diksilend - специалист
ремака е 1150/13 :idea: и струва 5,10лв.
Разгледал съм всички модели мотофрези , но не мога да реша какъв модел и какво производство да е. Двигателя колко к.с. трябва да е,и какво производство. Търся компетентно мнение.
diksilend - специалист
Имам я отскоро,но за сега се справя добре.Та зи от бриколажа на снимката в началото.
Duke_BG - специалист
gerasim_69 написа:
Разгледал съм всички модели мотофрези , но не мога да реша какъв модел и какво производство да е. Двигателя колко к.с. трябва да е,и какво производство. Търся компетентно мнение.
не съм специалист но да споделя личния си опит от Петров 6,5 коня
работи много добре, двигателя е американски четиритактов (не знам дали ве4е се предлагат двутактови) хубавото е че има и ход назад.
много добре се справя и на ниски обороти - някой беше казал че скача яко когато е почвата не е била обработвана скоро - за да не скача толкова отнемете малко газта и карайте по-бавничко ( но за това трябват и коне :)
Duke_BG - специалист
l_grigorov написа:
Преди около година баща ми си купи един мотоблок на SUBARU. Мисля, че беше 6 или 7 коня. Лошото беше, че няма прикачен инвентар та трябваше да се развъртам с флекса и електрожена :-D . Много добро изпълнение е фрезичката, но съответно и цената и беше сериозна нещо от рода на 1200 лв. Малко ремарке и я разкарва сега къде ли не.
дай малко повече инфо как го направи снимки, габарити, колела ....
l_grigorov - помощник
Ще остане евентуално чак за юни месец, че съм затрупан с работа, а иначе за снимките няма проблеми. Нещо по-конкретно ли те интересува или... по принцип. Иначе няма проблеми.

Тема "мотофреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: